Ćerka Earla Spensera, princeze Dajanine mlađeg brata i bivše manekenke Viktorije Lokvud se udala za dugogodišnjeg partnera.

Za svoje venčanje, Ledi Amelija Spenser odabrala je posebnu lokaciju koja joj mnogo znači, ali i njenom suprugu Gregu Maletu. Dugogodišnji par se zarekao na večnu ljubav u blizini Kejptauna.

"Mnogo mi znači što se udajem baš ovde. Sve moja i Gregova najsrećnije zajednički uspomene su ovde", rekla je Amelija.

Greg je jednom prilikom napisao da je oduvek znao da je ona njegova žena iz snova. Zaprosio ju je 2020. u Južnoj Africi i posle tri godine dočekao je da ona postane njegova supruga.

Srećnom paru na njihov veliki dan pridružili su se članovi porodice, među kojima je bila sestra bliznakinja Ledi Eliza, starija sestra Ledi Kiti i mlađi brat Samjuel, ali Vilijam i Hari nisu se pridružili proslavi. Prema komentarima na mrežama mnogi se slažu da je Amelija blistala i da, baš poput tetke, zrači pozitivnom i čistom energijom koja je čini još lepšom.

U nastavku pogledajte fotografije srećnog para Dajanine bratanice i njenog izabranika koji su vezu krunisali brakom:

Instagram Amelija Spenser, bratanica princeze Dajane se udala za dugogodišnjeg partnera.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!