Kamila Kabeljo još jednom je uspela da zada udarac svima kojima smeta izgled njenog tela. Kao što je poznato, mesecima unazad pevačica je na meti jezivih komentara pojedinaca koji smatraju da tako jedna devojka ne treba da izgleda.

Zameraju joj "višak" kilograma, celulit, strije, pa čak i to što se drznula da nosi tanga kupaće kostime uz sve te "nesavršenosti". Sramno je napadaju gotovo ispod svakog posta na mrežama i ponižavaju samo zato što ne izgleda uživo kao pokretni Insta filter.

Međutim, Kamila je odlučila da ne obraća pažnju na ono što joj govore, već živi po principu "psi laju, karavani prolaze", što se da primetiti i po novim paparaco fotkama. Ona je provela više nego zabavan dan na plaži sa prijateljicama, i kao i do sada - nosila je ponovo tanga bikini, doduše u plavoj boji.

Kamila Kabeljo ponovo je uslikana na plaži u tanga kupaćem.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Devojke su se sve vreme smejale i prskale, i nisu se obazirale ni na paparace, ni na radoznale poglede na plaži. Međutim, od trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, ponovo su usledile kritike.

"Kakve su joj ovo bubuljice po butinama", "Ona zaista ne bi trebalo da nosi tange", "Sramno da mlada devojka ovako izgleda", "Mogla je bar da skine šminku, užas", "Da li je moguće da neko ima ovakav celulit, manje čipsa Kamila!", "Zašto ova devojka deluje tako zapušteno", "Mnogo se ugojila", "Ovaj bikini joj tako ne stoji", "Gadna je baš", "Peticija da se Kamili zabrane tanga kupaći kostimi", "Ona hoda, a sve se trese, bljak"... samo je delić onoga što se moglo pročitati.

Komentari su veoma slični onima koji su preplavili Instagram i Tviter nakon što su se pojavile fotografije u narandžastom kupaćem sa jahte. Tada su mnogi "teškom artiljerijom" udarili na 25-godišnju Kamilu.

"To što ona ima na zadnjici i butinama nije ni pomorandžina kora, već karfiolova, bljak", "Imaš li ogledalo Kamila", "Celulit je okej, ali ovo što ti pokazuješ je užasno", "Tako mlada, a ima toliko celulita", "Mrtva ladna pomera tange da joj paparaci snime d**e, kakva nekultura", "Jezivo izgleda i kako vreme odmiče izgleda sve gore"... pisali su pojedinci.

Ipak, potpuno je drugačija situacija na Kamilinom profilu, gde se ispod njenih fotki u kupaćem zapravo mogu pročitati samo pohvale. "Blistaš", "Prelepa", "Tvoj osmeh je tvoj najveći ukras", "Retko pozitivna i normalna devojka"... Inače, Kamila je i sama priznala da je karantin doveo do toga da nabaci koji kilogram, ali uvek naglašava da je zahvalna svom telu na svemu. "Mi smo prave žene, sa oblinama, celulitom, strijama i masnim naslagama", kaže pevačica, "i svoje telo volim", a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia Slavna pevačica trpi sramne komentare zbog izgleda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!