Kosovska pevačica Dua Lipa je nakon što je snimljena kako gricka španskog glumca Arona Pipera u noćnom klubu u Madridu, podstakla šuškanja da ima novog dečka, ali samo dan kasnije nakon što je druga pevačica snimila video kako se strasno ljubi sa glumcem, javnosti više nije bilo jasno šta se tačno dešava.

Da li je u pitanju samo marketinški trik ili su u otvorenoj vezi, bila su glavna pitanja javnosti ovih dana nakon što je Dua Lipa viđena sa misterioznim muškarcem u Italiji na odmoru. Ipak, da li je to Aron, zvezda iz hit serije "Elite", još uvek nije poznato javnosti.

dua lipa na plaži
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

I dok su mnogi fanovi bili presrećni videvši sumnjive videozapise iz kluba na kojima su Dua i Aron vrlo prisni, mnogo njih ostalo je i razočarano nakon objave britanske pevačice Talije Debret Barnet, koja je javnosti poznata pod imenom FKA Tvigs.

FKA Tvings i Aron Piper se ljube  tiktok/@fkatwigs

Zanimljivost je da su njih troje nedavno prekinuli dugogodišnje veze sa svojim partnerima.

Pop zvezda je od kraja prošle godine slobodna, a dvogodišnju vezu s Anvarom Hadidijem, bratom slavnih sestara Bele i Điđi Hadid, raskinula je nakon dve godine veze.

Mnogi su sigurni da je raskidu kumovala Anvarova majka Jolanda koja i inače bavi problemima u porodici i vezama svoje dece jer je prošle godine bila kriva i za raskid Điđi Hadid i Zejna Malika. Ona je zbog svog ponašanja prema jeci, kojima kontroliše ishranu, pa i ljubavni život, zaradila nadimak 'majka iz pakla'.

printscreen/instagram Dua Lipa endavno je raskinula sa Hadidijem

Ipak, Dua Lipa i Anvar su kao razlog raskida naveli razdvojenost, a sada su u javnost procurile i informacije kako je par već nekoliko puta raskidao i mirio se, iako su to vešto skrivali od javnosti.

Aron Piper, koji je najpoznatiji po ulozi u Netfixovoj seriji ''Elite'', dugo je bio u tajnoj vezi s modelom Džesikom Goicoecheom. Iako se o njihovom raskidu ništa ne zna, a par je i sam vrlo retko objavljivao zajedničke fotografije, pretpostavlja se da je Aron krenuo dalje.

Zašto se glumac na videu ljubi s pevačicom FKA Tvigs, a veče ranije je mazio i poljupcima u vrat šarmirao pop zvezdu, javnosti još uvek nije jasno.

Podsetimo, FKA Twigs iza sebe ima bogatu listu poznatih frajera, a iako se šuškalo da je do nedavno bila u vezi, priče nisu potvrđene.

Robert patison i FKA Tvings su bili u vezi, a sada ona ljubi Arona Pipera.
O'Neill/Todd G, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Britanska pevačica je bila u vezi s poznatim glumcem Robertom Patisonom od 2014. godine, a 2015. par se verio. 2017. prekinuli su vezu, a nakon njega pevačica je bila sa Šajom Lebafom protiv kog je tužila za zlostavljanje, Metom Hejlijem, a da li je ona ili Dua Lipa sada osvojila i srce 25-godišnjeg Pipera za kojim žene umiru, još uvek nikome nije jasno.

Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia Pevačica snimljena u društvu nepoznatog muškarca

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!