Kosovarska pjevačica, 26-godišnja Dua Lipa, trenutno je jedna od najuspešnijih i najpopularnijih svetskih pevačica.

Pop zvezda je od kraja prošle godine slobodna, a dvogodišnju vezu s Anvarom Hadidijem, bratom slavnih sestara Bele i Điđi Hadid, raskinula je nakon dve godine veze.

Razlog raskida je navodno razdvojenost, a sada su u javnost procurile i informacije kako je par već nekoliko puta raskidao i mirio se, iako su to vešto skrivali od javnosti.

Naime, na društvenim mrežama su bili jedan od najslađih i najzaljubljenijih parova pa su ove vesti mnoge i te kako iznenadile.

printscreen/instagram Dua Lipa endavno je raskinula sa Hadidijem

Uveliko se šuškalo i da je njihovom raskidu kumovala Jolanda Hadid, majka Bele, Điđi i Anvara. Ona je zbog svog ponašanja prema jeci, kojima kontroliše ishranu, pa i ljubavni život, zaradila nadimak 'majka iz pakla'.

Mlada pevačica trenutno se odmara u Italiji, a paparaci su je uhvatili u društvu misterioznog muškarca.

Prilikom uživanja u suncu mazao joj je leđa kremom i masirao je.

dua lipa sa misterioznim muškarcem na odmoru
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Dua Lipa je u cvetnom bikiniju pokazala vitku figuru, a nimalo je nije potrećivala prisutnost paparaca. Da li Dua ima novog dečka, za sada nije poznato, a trentuno se šuška da je pevačica započela romansu sa španskim glumcem i pevačem Aronom Pajperom.

Naime, španski mediji su pišu da između Due i Arona ima nešto više od prijateljstva nakon što su snimljeni kako se zajedno provode u klubu i napuštaju isti.

Da li su Dua i Aron zajedno na odmoru, za sada nije poznato.

Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia Pevačica snimljena u društvu nepoznatog muškarca

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!