Britni Spirs danas će konačno stati na "ludi kamen" sa svojim dugogodišnjim dečkom, inače fitnes instruktorom i "wannabe" glumcem Semom Asgarijem. Njemu će ovo biti prvi brak, dok je pevačici treći, a lokacija venčanja za sada je nepoznata.

Inače, Sem ju je zaprosio u septembru prošle godine, a Britni je više puta isticala da je on čovek njenog života. U međuvremenu se saznalo i da je u drugom stanju, međutim, pevačica je bebu izgubila.

Nakon toga neko vreme nije bila aktivna na mrežama, da bi ponovo zabrinula sve golim objavama zbog koje su joj poručivali da će ponovo dobiti staratelja ako ovako nastavi.

Britni Spirs nedavno se oslobodila starateljstva oca.
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, nakon 13 godina "ropstva", Britni je pre nekoliko meseci oslobođena starateljstva svog oca kog je u više navrata opruživala za stravične stvari, počev od toga da su kontrolisali njen novac, potkradali je, pa do toga da bi je drogirali ukoliko je neposlušna, terali da koristi kontracepticne pilule i slično.

Poslednjih nekoliko godina uz nju je Sem, i kako je pevačica istakla, on joj je pomogao da iz svega izađe iole zdrava.

Sa porodicom je prekinula svaki kontakt, te tako niko od njenih sem brata Brajana nije pozvan na svadbu koja će se održati na tajnoj lokaciji. Strani mediji pišu da će biti prisutno svega stotinak ljudi, a još uvek nije odlučeno ko će Britni odvesti do oltara. Pretpostavka je da će za venčanicu biti zadužen Versace jer ju je nedavno posetila Donatela što je pokrenula spekulacije o saradnji.

Britni Spirs i Donatela Versaće nedavno su se slikale zajedno u njenom domu.
pritnscreen/instagram 

Britni je danas objavila i video iz limuzine sa Semom, u kom pije šampanjac i pokazuje svoje nokte ukrašene dragim kamenjem, a njenim pratiocima nije promaklo njeno umorno lice i razmazana šminka. S obzirom da su je verovatno zatrpali komentarima, Britni je objasnila da je imala veoma emotivan dan, te da iako se mnogima ne dopada način na koji se šminka ona će nastaviti da radi po svom, i dodala da "iako izgleda prljavo, zapravo ima najsavršeniju rutinu nege".

Britni Spirs prozivali su pratioci zbog izgleda.
pritnscreen/instagram 

Iako su fanovi oduševljeni što će Britni i Sem ozvaničiti svoju vezu, ima i onih koji nisu toliko oduševljeni njenim izborom. Naime, Sem Asgarija već duže vreme biju glasine da je "muška sponzoruša", te da je sa pevačicom samo zbog novca. Glasinama nije pomoglo ni to što je malo nakon ukidanja presude o starateljstvu uslikan kraj bankomata sa kog je podigao ogromnu količinu novca.

Fanovi smatraju da je Sem Asgari sa Britni zbog novca.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ipak, nedavno se pojavila informacija da Britni nije želela da se uda dok se ne sklopi dovoljno jak predbračni ugovor. Zapravo, venčanje je navodno trebalo i ranije da se održi, ali je Sem tražio više novca. Navodno, on nije odustao od toga da dobije više novca za svakih 5 dodatnih godina braka.

Da stvar bude još gora, on se i šalio javno, na Instagramu, na ovu temu, a ovo je dodatno razbesnelo fanove pevačice.

"Hvala svima koji se brinu za naš predbračni ugovor. Naravno, radimo na tome da zaštitimo moju kolekciju džipova i cipela u slučaju da reši da me ostavi jednog dana", napisao je, a potom vikao, navodno ironično: "Želim još novca".

Zbog svega, obožavatelji su ubeđeni da su se njihove najcrnje slutnje pokazale kao istinite. Nakon poslednjeg poteza pevačice kada je okačila 9 golih fotografija u nizu, mnogi su molili Sema da ne misli na novac i veze koje dolaze sa Britni, već da pokuša da je zauistavi u ponašanju koje može da joj naškodi. Jer jedno je ponositi se svojim telom i isticati ga u prvi plan, a potpuno je drugo postavljati ovoliko obnažene fotografije na mreže.

U prošlosti se pričalo da joj je bio neveran, ali ni priče o koristi nisu krenule same od sebe. Sem je svojevremeno sam izjavio da mu je Britni mnogo pomogla oko glumačke karijere. Ona je svim silama pokušavala da ga ubaci u nastavak serije "Sex and the city" - "And Just Like That", međutim, kako se svojevremeno pisalo, producenti nisu bili preterano oduševljeni njegovim glumačkim talentom.

Ipak, Sem je uspeo da, zahvaljujući pevačici, upadne u drugu ekipu za "Black Monday" nakon što je pre toga imao epizodnu ulogu kao "seksi Deda Mraz" u "Hacks", a upravo to, po mišljenju mnogih govori da su želje jedno, a mogućnosti drugo, te da samo može i da igra "lepotane koji izgledaju, a ne govore".

Činjenica je da je Britni očigledno veoma zaljubljena u njega, te njeni obožavatelji imaju samo jednu želju - da bude s nekim ko je voli i poštuje zbog nje same, a ne zbog novca. A da li je Sem zaista pravi izbor za nju, ostaje da vidimo.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Shuterstock Britni Spirs i Sem Ašgari

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!