Od kako je Britni Spirs uzastopce objavila 9 fotografija na kojima je kao od majke rođenena, bura na mrežama ne prestaje. Njeni fanovi ne prestaju da iskazuju zabrinutost zbog njenog ponašanja, a pojedinci su se direktno obratili i njenom vereniku Semu ne bi li dobili odgovor zašto pop zvezda ne odustaje od golišavih selfija.

Par bi inače uskoro trebalo da stane "na ludi kamen", a pevačica je otkrila obožavateljima da će datum venčanja otkriti tek nakon što sve bude završeno. Ipak, ma koliko u očima fanova delovala kao da je "skrenula s puta", Britni je ovog puta i te kako rešila da zaštiti sebe i svoje bogatstvo pre nego što kaže sudbonosno "da".

Britni Spirs rešila je da zaštiti svoj novac pre braka sa Semom Asgarijem.
Shuterstock 

Međutim, čini se i da Sem nije neko ko lako odustaje. Naime, i advokati Spirsove potvrdili su da proces traje nešto duže nego što bi trebalo, a glavni razlozi su upravo zahtevi glumca u pokušaju, kako ga još zovu, kada je u pitanju predbračni ugovor.

Iako se pevačica potrudila da Sem ne dobije pravo na njenih 70 miliona dolara, na koliko se trenutno procenjuje njeno bogatstvo, sa druge strane, on ne odustaje od toga da traži više novca za svakih 5 dodatnih godina koliko će biti u braku.

Da stvar bude još gora, on se i šalio javno, na Instagramu, na ovu temu, a ovo je dodatno razbesnelo fanove pevačice.

"Hvala svima koji se brinu za naš predbračni ugovor. Naravno, radimo na tome da zaštitimo moju kolekciju džipova i cipela u slučaju da reši da me ostavi jednog dana", napisao je, a potom vikao, navodno ironično: "Želim još novca".

Sem Asgari traži još novca u predbračnom ugovoru.
prinscreen/instagram 

Zbog svega, obožavatelji su ubeđeni da su se njihove najcrnje slutnje pokazale kao istinite. Nakon poslednjeg poteza pevačice, mnogi su molili Sema da ne misli na novac i veze koje dolaze sa Britni, već da pokuša da je zauistavi u ponašanju koje može da joj naškodi. Jer jedno je ponositi se svojim telom i isticati ga u prvi plan, a potpuno je drugo postavljati ovoliko obnažene fotografije na mreže.

U prošlosti se pričalo da joj je bio neveran, ali ni priče o koristi nisu krenule same od sebe. Sem je svojevremeno sam izjavio da mu je Britni mnogo pomogla oko glumačke karijere. Ona je svim silama pokušavala da ga ubaci u nastavak serije "Sex and the city" - "And Just Like That", međutim, kako se svojevremeno pisalo, producenti nisu bili preterano oduševljeni njegovim glumačkim talentom.

Sem Asgari nije pokazao neki talenat kada je gluma u pitanju, a u taj svet ga gura niko drugi do Britni.
Instagram 

Ipak, Sem je uspeo da, zahvaljujući pevačici, upadne u drugu ekipu za "Black Monday" nakon što je pre toga imao epizodnu ulogu kao "seksi Deda Mraz" u "Hacks", a upravo to, po mišljenju mnogih govori da su želje jedno, a mogućnosti drugo, te da samo može i da igra "lepotane koji izgledaju, a ne govore".

Činjenica je da je Britni očigledno veoma zaljubljena u njega, a uskoro će na svet doneti i njihovo prvo dete, te njeni obožavatelji imaju samo jednu želju - da bude s nekim ko je voli i poštuje zbog nje same, a ne zbog novca. A da li je Sem zaista pravi izbor za nju, ostaje da vidimo.

OnPoint-Vasquez-Max / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, The image Direct / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pevačica čeka 3. dete

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!