Britni Spirs nedavno je podelila lepe vesti - u 40. godini postaće majka po treći put, a da nije u pitanju šala potvrdio je i njen 13 godina mlađi dečko, fitnes trener i glumac u usponu Sem Asgari.

Nije tajna da je pevačica žarko želela da ponovo postane majka, pogotovo ako se uzme u obzir da zbog psihičkih problema svojevremeno nije mogla da uživa u majčinstvu sa sinovima Šonom i Džejdenom, međutim, ceo proces blokiralo je starateljstvo njenog oca zbog čega je morala da bude na kontraceptivnim pilulama 13 punih godina.

Britni Spirs ima dvojicu sinova iz prošlog braka.
Shutterstock 

Britni je odnedavno i slobodna, a to je proslavila najpre veridbom sa Semom, a sada, samo nekoliko meseci kasnije, u Spirs porodicu ponovo "doleću rode".

Britni Spirs je sreću našla kraj Sema Asgarija.
Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ne sumnjamo da su se radosnim vestima obradovali i njeni sinovi, s obzirom da je poznato da su majku podržavali sve ove godine, a stariji, sada 16-godišnji Šon, u jednom trenutku je čak i pokrenuo lajv na Instagramu tokom borbe za starateljstvo i otkrio šta je sve prolazila njegova majka. Njegovu ispovest prekinuo je otac, nekadašnji plesač Kevin Federlajn koji nije znao da njegov naslednik priča porodične tajne na mrežama.

Sinovi Britni Spirs podržavaju majku.
Instagram 

Inače, i Šon i Džejden Džejms danas su tinejdžeri za primer, a mlađi je čak i nasledio majčin talenat za muziku te pohađa časove klavira.

I Šon i Džejden često su u majčinoj kući, iako je u prošlosti iza njih veoma turbulentan period kada su im se roditelji provlačili po sudovima. Naime, nakon razvoda, Britni je doživela nervni slom i obrijala glavu, a sud je decu dodelio Kevinu Federlajnu.

Sinovi Britni Spirs često borave u majčinoj kući.
pritnscreen/instagram 

U prilog joj nije išlo ni to što je Šona još kao bebu držala u krilu dok je vozila, a to je samo jedan od momenata kada Britni nije bila "sva svoja". Na samom kraju, 2019. godine 70 odsto starateljstva pripalo je Kevinu, 30 Britni.

Britni Spirs našla se na meti kritika jer je vozila sa bebom u naručju.
- / Splash / Profimedia 

Dečaci su danas daleko od onih fotografija koje su svojevremeno obišle planetu, a na kojima su zbunjeni i uplakani zbog horde obožavatelja koji su opsedali Britni na svakom koraku.

Sinovi Britni Spirs često su u detinjstvu bili uplakani.
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Britni je u braku sa Kevinom Federlajnom bila u braku od 2004. do 2007. godine, a nakon godina i godina samoće, sreću je našla sa Asgarijem. Ipak, neki fanovi su zabrinuti da je fitnes trener sa njom samo iz koristi, ali, činjenica je da je bio uz nju godinama.

Britni Spirs je sa Kevinom Federlajnom bila u braku od 2004. do 2007. godine.
Profimedia 

Nije poznato u kakvim su odnosima Asgari i Britnini sinovi, ali ako je verovati retkim fotografijama koje Britni objavljuje na svom profilu, deluje da se svi dobro zabavljaju, a još njihovih fotografija i koliko su se promenili za sve ove godine pogledajte u galeriji ispod:

prtinscreen/instagram, Instagram Pogledajte kako su sinovi Britni Spirs izgledali nekad, a kako danas.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!