Nakon što se već neko vreme polemisalo o trudnoći Britni Spirs, ponajviše zbog kriptičnih poruka koje je ostavljala ispod objava, stigla je i potvrda. Naime, pevačica je svog dugogodišnjeg dečka Sema najpre nazvala svojim suprugom, nagovestivši i da su se venčali u tajnosti, a potom na veoma čudan način otkrila vesti o blagoslovenom stanju.

"Izgubila sam toliko kilograma da bih otišla na putovanje na Maui, i opet sam ih vratila … Pomislila sam: Bože… šta mi se desilo sa stomakom? Moj muž je rekao: Ne, ti si trudna od hrane! Tako da sam uradila test na trudnoću... i imam bebu…" napisala je Spirsova.

Britni Spirs otkrila je da je u drugom stanju sa svojim dečkom Semom.
Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Fanovi su bili zbunjeni, ali malo potom stigla je potrda i od samog Sema. On je na svom Instagramu objavio ilustraciju lava i lavice sa lavićem i napisao: "Brak i deca su prirodan nastavak snažne veze koja je ispunjena ljubavlju i poštovanjem. Očinstvo je nešto čemu sam se uvek radovao i ne uzimam to tek tako. To je najbitniji posao koji ću ikad imati", dodao je.

Naravno, istog trenutka čestite su se samo ređale, ali nisu svi bili tako oduševljeni infromacijom. Naime, već duže vreme postoje indicije da je Sem samo iz koristi sa Spirsovom, a u jednom trenutku pronela se čak i priča o njegovom neverstvu, kada je jedna od devojaka sa kojom je navodno imao aferu objavila, a potom i izbrisala fotografiju na kojoj se ljube. Nakon što su se fanovi okomili na nju, ona je uzvratila sa "Zašto mene napadate, Sem je taj koji je u vezi?", a pevačici poručila da je momak samo koristi, te da zaslužuje bolje, ali ni Britni ni njen momak sporni slučaj nisu komentarisali.

Sem Asgari navodno je prevario Britni Spirs.
printscreen/instagram 

Priče o koristi nisu doduše krenule same od sebe. I sam Sem svojevremeno je izjavio da mu je Britni mnogo pomogla oko glumačke karijere. Ona je svim silama pokušavala da ga ubaci u nastavak serije "Sex and the city" - "And Just Like That", međutim, kako se svojevremeno pisalo, producenti nisu bili preterano oduševljeni njegovim glumačkim talentom.

Ipak, Sem je uspeo da, zahvaljujući pevačici, upadne u drugu ekipu za "Black Monday" nakon što je pre toga imao epizodnu ulogu kao "seksi Deda Mraz" u "Hacks", a upravo to, po mišljenju mnogih govori da su želje jedno, a mogućnosti drugo, te da samo može i da igra "lepotane koji izgledaju, a ne govore".

Inače, Sem i Britni su se i upoznali na snimanju njenog spota za "Slumber Party". Nakon "vrelih" scena u javnosti, sedeli su i započeli priču shvativši da imaju dosta toga zajedničkog. Razmenili su brojeve i izašli na suši, a ostalo je istorija. njihova veza uprkos 13 godina razlike razvijala se veoma brzo. 2017. godine prvi put su viđeni zajedno, a već nakon nekoliko meseci govorili su jedno drugome famozno "volim te".

Asgari je imao samo 23 godine kada je otpočeo vezu sa Spirsovom, a ona 36. On je inače fitnes trener koji je svojoj devojci kasnije pomogao da se vrati u formu, i bio uz nju tokom celokupne borbe protiv starateljstva njenoc oca. Rodom je iz Teherana i najmlađi je od četvoro dece, a sa 12 se preselio u Ameriku sa ocem, a jednom prilikom je to prokomentarisao:

"Morao sam da ostavim porodicu i prijatelje sa kojima sam bio veoma blizak, a znao sam da ih selidbom nikada više neću videti".

Sem je pokušao da se bavi i modelingom, ali je njegovu karijeru lansirao tek spot sa Spirsovom.

Tokom veze je uvek govorio da je zahvalan na vezi sa pevačicom, ali iako su fanovi podržavali njihovu vezu, konstantno se provlačilo da je mladi fitnes trener zapravo sa njom iz koristi.

Inače, Asgari je pevačicu zaprosio u septembru, a priča se da je par već stao na "ludi kamen" u tajnosti.

Fanovi su nakon svega što je prošla izrazili zabrinutost jer je Sem bio neko ko je bio na njenoj listi za isplatu novca, a pogotovo nakon okončanja presude o starateljstvu, čest je na bankomatima gde je podizao ogromne sume novca. Ipak, čini se da, čak i da je sve to istina, što ne možemo znati, pevačica je ta koja odbija da poveruje u sve.

Britni Spirs i Sem Asgari ostali su zajedno uprkos glasinama da je koristi.
Shuterstock 

Podsetimo, Britni je imala do sad nekoliko ljubavi, a najveći trag ostavila je veza sa kolegom Džastinom Timberlejkom s kojim se zabavljala veoma mlada. Iza sebe ima dva braka, prvi sa Džejsonom Aleksanderom s kojim se venčala 2004. u kapeli u Las Vegasu. Ovaj brak je trajao samo 55 sati, a kako je nedavno otkrila, majka ju je naterala da poništi brak sa Džejsonom.

Britni je ranije bila u braku sa Kevinom Federlajnom.
Profimedia 

Nakon toga, Britni se udala za Kevina Federlajna. Bili su u braku od 2004. do 2007. godine tokom kog su dobili sinove Šona i Džejdena. Sada je sreću našla sa Asgarijem, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Dečko Britni Spirs uskoro će postati otac, a par ne skriva sreću zbog "svežeg starta" kada je njihov odnos u pitanju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!