Mnogi su mislili da će se Britni Spirs konačno smiriti sada kada je u drugom stanju. Dugogodišnje starateljstvo je okončano, može na miru da uživa sa svojim verenikom i priprema venčanje, ali ne...

Pop zvezda i dalje ne prestaje da zabrinjava pratioce i obožavaoce čudnim objavama koje neretko prelaze granicu ukusa. Ona je sada, po ne znamo koji put objavila gole fotografije, i to 9 komada.

Fotke su nastale na odmoru na kom je bila sa dečkom Semom Asgarijem, malo pre nego što je ostala u drugom stanju, a Britni ih je objavila uz reči: "Fotografija je nastala kada sam poslednji put bila u Meksiku, pre nego što sam zatrudnela. Zašto, pobogu, izgledam 10 godina mlađe na odmoru?"

U karuselu je nekoliko fotki, na kojima je intimne delove prekrila emodžijima i rukama, a fanovima je izgleda ovo bilo too much. 

Istog trenutka negativni komentari preplavili su mreže, a gotovo da nije bilo jedne osobe koja je napisala nešto pozitivno.

"Šta se dešava sa ovom ženom", "Ona je potpuno luda", "Čemu ovo Britni", "Zaista ćemo pomisliti da ti je bilo bolje dok si bila pod starateljstvom", "Ova devojka je bolesna, vapi za pomoć", "Molim vas, neka joj neko pomogne, ona nije dobro", "Zbog ovoga sam jako tužna, zašto?", "Ali zašto, devojko?", "Zaista želim da prestaneš da radiš ovo. Stalno pokazuješ da si nestabilna, na čudan način", "Počinjem da mislim da oni koji su bili pod kontrolom, treba i da ostanu pod kontrolom"... samo je delić komentara, iako ovo nije prvi put da je Britni u toplesu ili naga.

Instagram Britni Spirs u toplesu

Fanovi su je podsetili da ovakvim ponašanjem ne daje dobar primer deci koja je prate, kao i da ima sinove, odnosno dvojicu tinejdžera koji i te kako mogu da vide ove fotografije, a majčino ponašanje već ih je do sada koštalo.

prtinscreen/instagram, Instagram Pogledajte kako su sinovi Britni Spirs izgledali nekad, a kako danas.

Takođe, mnogi su se pitali i šta je sa Semom. Pojedinci su ga molili da ne misli na novac i veze koje dolaze sa Britni, već da pokuša da je zauistavi u ponašanju koje može da joj naškodi. Jer jedno je ponositi se svojim telom i isticati ga u prvi plan, a potpuno je drugo postavljati ovoliko obnažene fotografije na mreže.

Fanovi Britni Spirs mole njenog verenika da joj pomogne.
Shuterstock 

Podsetimo, 13 godina mlađi fitnes trener i glumac u pokušaju Sem Asgari nedavno je verio pevačicu, a sada čekaju i prvo zajednočko dete. Međutim, u prošlosti se pričalo da joj je bio neveran, kao i da je s njom samo iz koristi.

Priče o koristi nisu doduše krenule same od sebe. I sam Sem svojevremeno je izjavio da mu je Britni mnogo pomogla oko glumačke karijere. Ona je svim silama pokušavala da ga ubaci u nastavak serije "Sex and the city" - "And Just Like That", međutim, kako se svojevremeno pisalo, producenti nisu bili preterano oduševljeni njegovim glumačkim talentom.

Ipak, Sem je uspeo da, zahvaljujući pevačici, upadne u drugu ekipu za "Black Monday" nakon što je pre toga imao epizodnu ulogu kao "seksi Deda Mraz" u "Hacks", a upravo to, po mišljenju mnogih govori da su želje jedno, a mogućnosti drugo, te da samo može i da igra "lepotane koji izgledaju, a ne govore".

Sada ga mnogi mole da se posveti devojci i da joj pomogne, jer se situacija otrgla kontroli, a nije isključeno i da će njena porodica ponovo pokrenuti postupak o starateljstvu. Takođe, mnogi se pitaju i da li će se Britni ovako ponašati i kada se porodi, a za sada možemo svi samo da se nadamo da do toga ipak neće doći, te će pevačica početi da objavljuje normalnije objave.

OnPoint-Vasquez-Max / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, The image Direct / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pevačica čeka 3. dete

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!