Pevačica Britni Spirs postavila je objavu na svom Instagramu u kojoj je komentarisala smrt glumice Britani Marfi. Britni je objavila naslovnu stranu časopisa People, koju krasi preminula glumica, i istakla da sumnja u njenu smrt.

"Videla sam ovo danas na internetu. Ima li još radoznalih? Umrla je u 32. godini. Hmmm .... Samo kažem! Znam da je prošlo dosta vremena, ali još uvek istražuju njenu smrt", napisala je u opisu fotografije koju je objavila pa zatim i obrisala, prenosi Daily mail.

Priča s naslovne strane koju je objavila Britni Spirs bavi se okolnostima smrti slavne glumice i novom dokumentarnom serijom koja istražuje šta se tačno dogodilo 2009. godine.

Novi dokumentarac o njenom životu i karijeri "Šta se dogodilo sa Britani Marfi?" baca novo svetlo na tužne događaje i otkriva neke nove, do sada nepoznate detalje. Britani je bila na vrhuncu svoje karijere kada je nešto iznenada pošlo naopako.

Pevačica Britni Spirs postavila je objavu na svom Instagramu u kojoj je komentarisala smrt glumice Britani Marfi.
Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Prvo je izbačena iz glumačke ekipe dečijeg filma „Happy Feet“, nekoliko meseci pre smrti njen lik je izbrisan iz filma „The Expendables“, a Disney ju je izbacio iz filma „Tinker Bell“ .

Film otkriva i uslove u kojima je Britani umrla u luksuznoj vili u Los Anđelesu u kojoj je živela sa suprugom i majkom, a navodno je bila okružena prljavštinom i neredom. Autorka filma Brin Kurt Džejms tvrdi da je oko nje bilo brdo odeće, šminke, parfema, aparat za kiseonik i brojni lekovi.

Film otkriva i uslove u kojima je Britani Marfi umrla u luksuznoj vili u Los Anđelesu koju je kupila od Britni Spirs.
MLS / Planet / Profimedia 

Ovo podsećanje Britni Spirs povodom njene smrti je zanimljivo iz još jednog razloga. Naime, Britani Marfi je u Los Anđelesu  kupila vilu od Britni Spirs, dok je pop zvezda još bila u vezi sa Džastinom Timberlejkom.

Da je smrt Britani Marfi još uvek velika misterija Holivuda govori i stalno podsećanje poznatih ličnosti na nju, a dok se smrti slučaj glumice ne razotkrije podsetite se kako je ona izgledala:

Profimedia, Shutterstock Britani Marfi je tragično ubijena glumica, a njena smrt je još uvek velika misterija Holivuda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!