Pop pevačica Britni Spirs objavila je na Instagramu tužne vesti. Britni se oglasila na pomenutoj društvenoj mreži gde je otkrila da je izgbila bebu.

"Sa ogromnim bolom objavljujemo da smo izgubili našu bebu, naše čudo tokom ranih meseci trudnoće. Ovo je užasan trenutak za svakog roditelja. Možda je trebalo da sačekamo sa objavom trudnoće, ali bili smo previše ubuđeni. Ljubav koju osećamo jedni za druge je naša snaga. Nastavićemo da radimo na proširenju naše lepe porodice. Zahvalni smo za svu vašu podršku. Molimo za privatnost u ovom teškom trenutku", napisala je Britni Spirs.

Podsetimo, pre pet nedelja Britni je otkrila da je trudna. Ona je mesecima transparentno govorila o svojoj želji da ima još jedno dete, iako je tvrdila da pravila njenog pravnog aranžmana (pod starateljstvom) to čini malo verovatnim.

britni i sem oglasili su se i otkrili da su izgubili bebu
Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Britni je tokom svog obraćanja sudu u Los Anđelesu u junu 2021. rekla da njen otac Džejmi Spirs i njegov tim nisu joj dozvoljavali da se „uda i rodi bebu“.

Britni ima dva sina koja je dobila u braku s Kevinom Federlajnom. 

britni iz braka sa kevinom ima dva sina
OnPoint-Vasquez-Max / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!