Marija Karan se navodno nedavno pomirila sa svojim partnerom Vladanom Balabanom sa kojim je, prema pisanju medija, pre pet meseci prošla kroz prilično veliku dramu.

Naime, imali su buran raskid, koji je navodno propraćen i nasilnim delima, a celu situaciju je glumica sada prvi put prokomentarisala na svom Instagram profilu nakon priča da su ponovo zajedno.

Naime, Marija je javno poručila da nikada ne bi podržala nijedan vid nasilja, samim tim i negirala navode o pomirenju.

Marija Karan se prvi put oglasila na temu pomirenja i burnog raskida sa bivšim dečkom.
Instagram 

- U šoku sam kako pojedini mediji plasiraju neistine. Ja nikada ne bih podržala nijedan vid nasilja, to je sve što imam da izjavim na ovu temu - napisala je Marija Karan.

Podsetimo, Marija Karan pre nekoliko meseci našla se u središtu skandala kada ju je, kako se pisalo, dečko, biznismen Vladimir Balaban navodno udario u predelu desne strane lica.

Marija Karan je bila u središtu skandala kada ju je biznismen Vladimir Balaban navodno ošamario.
Instagram 

Policija ju je po rečima prisutnih zatekla na krovu automobila, a nakon toga je otkriveno da je glumica takođe imala modrice po butinama i kolenu zbog čega je završila u Urgentnom centru.

Nakon svega, Marija se nije oglašavala, a advokat Balabana negirao je da je došlo do bilo kakvog nasilja.

Vladan Balaban je bivši dečko Marije Karan koji ju je navodno udario.
Facebook screenshot 

Zbog celokupne situacije, čak je i bivši muž glumice, holivudski producent Džoel Lubin došao u Beograd kako bi joj pružio podršku u teškim trenucima. Ona je čak na neko vreme i napustila Srbiju, i nije komentarisala ovu situaciju sve do juče kada je u medijima plasirana vest o mogućem pomirenju sa bivšim.

Instagram Nakon incidenta sa dečkom, Marija Karan napustila Srbiju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!