Marija Karan pre nekoliko meseci našla se u središtu skandala kada ju je, kako se pisalo, dečko, biznismen Vladimir Balaban navodno ošamario. Policija ju je po rečima prisutnih zatekla na krovu automobila, a nakon toga je otkriveno da je glumica takođe imala modrice po butinama i kolenu zbog čega je završila u Urgentnom centru.

Nakon svega, Marija se nije oglašavala, a advokat Balabana negirao je da je došlo do bilo kakvog nasilja.

Zbog celokupne situacije, čak je i bivši muž glumice, holivudski producent Džoel Lubin došao u Beograd kako bi joj pružio podršku u teškim trenucima. Ona je čak na neko vreme i napustila Srbiju, međutim, sada se čini da se nakon svega njene emocije prema bivšem dečku ipak nisu ugasile.

Marija Karan oprostila je dečku nasilje.
Instagram 

Naime, po pisanju magazina "Story" Marija je Vladimiru oprostila sve, te su zajednički odlučili da ljubavi daju drugu šansu. Međutim, ova odluka se nimalo nije dopala njenim prijateljima koji smatraju da na ovaj način šalje pogrešnu poruku svim ženama da je "nasilje okej", te da se preko preko šamara ipak prelazi, što ne bi trebalo da je norma ponašanja.

Vladimir Balaban i Marija Karan dali su ljubavi novu šansu.
Facebook screenshot 

Inače, Marija nije želela da podnese prijavu protiv bivšeg dečka, a za povrede je tvrdila da su nastale slučajnim padom. Par je očigledno rešio da zaboravi na čitav incident za koji javnost može samo da se nada da je bio prvi i jedini u dosadašnjoj komplikovanoj emotivnoj, kratkoj ali već burnoj istoriji ovog kontroverznog dvojca.

Prijatelji Marije Karan nisu oduševljeni što je glumica sve oprostila svom dečku.
Instagram 

Marija nije želela da zvanično komentariše naše saznanje da se vratila Vladanu, baš kao što nije davala izjave za medije ni kada se pomenuti čin nasilja dogodio pre pet meseci.

Instagram Nakon incidenta sa dečkom, Marija Karan napustila Srbiju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!