Glumica Marija Karan u poslednje vreme bila je glavna meta medija i to zbog sukoba sa dečkom Vladanom Balabanom. Kako se pisalo, glumicu je dečko navodno ošamario, a Marija je u pratnji patrole prevezena u Urgentni centar.

Tada je incident prijavio komšija koji je i pozvao policiju i istakao da se u Francuskoj ulici nalazi džip iz kog žena zapomaže. Kada je ova drama isplivala u javnost, Džoel Lubin, bivši muž Marije Karan, odlučio je da dođe u Srbiju kako bi pružio podršku glumici.

Marija Karan nakon sukoba sa dečkom otputovala na egzotičnu destinaciju.
ATA Images 

Ipak, Marija je nastavla sa snimanjima serije "Dinastija" u kojoj igra opasnu Aleksandru, a sada je odlučila da uživa daleko od Srbije.

Naime, glumica zimske dane provodi na egzotičnoj destinaciji, uživajući u moru i suncu sa svojim naslednikom i prijateljima.

Njenoj lepoti malo ko može da odoli, a snimak na kojem se vidi kako se u bikiniju vozi sa prijateljicom privukao je veliku pažnju.

Ona se fotografijama pohvalila na Instagramu, a nema sumnje da će tamo dočekati i 2022. godinu. Mnogi su primetili da Marija zrači pozitivnom energijom, kao i da se čini da je glumica brzo zaboravila incident koji se dogodio.

Marija Karan otputovala sa sinom na more
Instagram 

Podsetimo, nakon drame isplivali su novi detalji nesrećnog događaja koji ranije nisu bili poznati javnosti.

Kada su policajci stigli, u automobilu je na mestu vozača sedela Marija Karan (39), dok je pored nje bio Valdan Balaban (49). Tada su primetili da žena ima posekotinu na butini i kolenu, a da je Balban vidno alkoholisan.

Karan je objasnila da je sa svojim dečkom bila u obližnjem restoranu, ali su ga zbog svađe napustili i krenuli ka garaži u Dositejevoj ulici. Raspravljali su se niz ulicu, da bi joj on u jednom trenutku udario šamar.

Nakon sukoba sa Vladanom Balabanom, Marija Karan otputovala u toplije krajeve.
instagram, facebook 

Međutim, ona je zatim uzela tegove i protivpožarni aparat i razbila zadnje staklo na automobilu. Balban je, potom, seo u automobil i krenuo istim. Malo potom je ugledao Mariju kako trči ka njemu. Tada ju je povezao, gde su nastavili svađu.

Kako se glumica provodi na odmoru, pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Nakon incidenta sa dečkom, Marija Karan napustila Srbiju

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!