Da je Ajrland Boldvin preslikana svoja slavna majka možemo primetiti na sjajnom selfiju koji je skoro objavila na Instagramu.

Ova 26-godišnja manekenka proslavila se najgorim skandalom u Holivudu, a svoju slavu nije pametno iskoristila.

Alek ju je dobio u braku sa Kim Besindžer, od koje se razveo 2002. godine, a nakon mukotrpne borbe za starateljstvo, sud je ipak doneo odluku da će se o ćerki brinuti zajedno.

Alek Boldvin i Kim Besindžer su u braku dobili ćerku Ajrland Boldvin
Featureflash Film Archive / Alamy / Alamy / Profimedia 

Ajrland je svojevremeno optuživala svog oca za nasilje, pa čak i pustila u javnost audio snimak u kojem je Boldvin vređa i naziva "nezahvalnom svinjom".

Zbog svojih provokativnih fotografija na mrežama bila je često na meti kritika od strane svog oca koji joj je iste i branio.

Ajrland Boldvin inače ima velike probleme sa anksioznošću tako da koristi aparat za krvni pritisak kako bi se uverila da nema srčani udar.

"Naručila sam aparat za merenje krvnog pritiska da tačno očita moje otkucaje srca i krvni pritisak jer živim u stalnom strahu da umirem od srčanog udara… poznatog i kao kardiofobija", rekla je ona.

"Ubrzano lupanje srca i bol u grudima izazvani tipičnim napadom anksioznosti ubeđuju me da imam 26 godina sa osnovnim srčanim oboljenjem koje nemam", dodala je.

Manekenka je objasnila da ne uzima lekove za svoju anksioznost jer „ne veruje u to“, ali da ima razumevanje za one koji se odluče da se leče na taj način.

Glumila je u nekoliko filmova poput ‘Grudge Match’ gde je igrala mlađu verziju svoje majke, i ‘A Dark Foe’, ali je njeno primarno zanimanje modeling.

Bila je u kampanjama za True Religion Jeans i Guess, a krasila je naslovnice bugarskog magazina Elle, ukrajinskog L’Officiel i meksičkog Marie Claire.

Ajrland Boldvin ne uzima lekove za anksioznost
Instagram 

Čak je 2018. pozirala gola za PETA reklamnu kampanju protiv krzna „Radije bih bila gola nego da nosim krzno“, 24 godine nakon što je njena majka učinila isto. U promotivnom videu za ovaj komad je Boldvinova izjavila da u ugovoru ima stavku koja zahteva da sve bude „bez krzna“.

Ajrland Boldvin optuživala je oca za nasilje
Instagram 

Podsetimo da je njen otac imao nezgodu na setu dok je snimao film, te je greškom pucao iz pištolja, i tom prilikom je jedna snimateljka poginula. Ajrland je tada stala uz svog oca i izjavila: „Moja ljubav i podrška idu porodici i prijateljima Halnie Hačins. Šaljemo isceljujuće misli Džoelu Souzi. I baš bih volela da danas mogu da zagrlim svog tatu jako.“

Insatgram Manekenka je slika i prilika svoje prelepe majke

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!