Adel se pre nekoliko meseci vratila na muzičku scenu.

Fanovi su to jedva dočekali, a njena "himna o razvodu" postala je hit na svim društvenim mrežama.

Na sve to, pevačica je liniju dovela do savršentva, pokazala novog dečka... te se i u intervjuu kod Opre činilo da sada gledamo potpuno novu Adel. Zato i ne čudi što je njena najava koncerata u Las Vegasu toliko odjeknula. Pevačica nije 5 godina nastupala, te ne čudi što su se mnogi uželeli njenog moćnog glasa i vanvremenskih hitova.

Adel kupla kuću
Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, usledio je šok kada se saznalo kolika je zapravo cena karata. U zavisnosti od toga odakle želiite da prate koncert potrebno je izdvojiti od 12.500 pa sve do neverovatnih 77.750 dinara.

U prodaji je bilo 4 vrste karata. Najjeftinije su 12.500, a potom slede nešto skuplje od 15.440, dok će Gold ulaznice biti prodavane po ceni od 37.850 dinara. Najskuplje su na VIP terasi od rekordnih 77.750 dinara.

adel
Youtube 

Naravno, obožavatelji su ovo žestoko osudili, ali i pored toga, karte su planule u svega nekoliko dana, te su se jedino mogle nabaviti preko društvenih mreža gde su se preprodavale po vrtoglavim cenama. Tako je najskuplja licitacija dosegla čak 27.000 hiljada dolara, što je oko 2,7 miliona dinara.

Verovali ili ne, čak i te karte su prodate, a onda novo iznenađenje - svi koncerti otkazani su do daljnjeg.

Adel se povodom svega oglasila na Instagramu i kroz suze objasnila: "Tako mi je žao, ali moj šou nije spreman", rekla je fanovima i dodala:

"Pola mog tima ima kovid i bilo je nemoguće završiti šou". Pevačica je rekla i da su "kašnjenja u isporuci" takođe pokvarila njene planove.

Podsetimo, počev od danas, Adel je trebalo da otpeva prvi od zakazana 24 koncerta u Koloseum Cezar palati u Las Vegasu. Uz dva nastupa u londonskom Hajd parku ovog leta, to su jedini koncerti koje je najavila da promoviše svoj četvrti album "30."

Pričalo se i da će joj nakon svakog nastupa ostati čisto 650.000 dolara, a mnogi su prokomentarisali da se nešto slično desilo i kada je pevačica otkazala u poslednjem trenutku svoje koncerte na Vebliju u Londonu, i posle toga četiri godine nije nastupala.

Adel je u suzama obavestila sve da se koncerti do danjeg otkazuju.
pritntscreen/instagram 

Adel se nije izjasnila da li će koncerti biti ponovo zakazani, mada se nagađa da bi šou ipak mogao da bude održan nakon aprila. Najveći broj zamerki upućen je zbog što je tako kasno javila za otkazivanje koncerata koje je očigledno bilo neminovno i tvrde da je mogla i ranije da zna da ništa neće biti od nastupa, te da bi im uštedela makar novac za smeštaj ili avionske karte.

Adel nije precizirala da li će se i kada zakazati novi koncerti.
ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!