Poznato je da šminka ima neverovatnu moć transformacije, zbog čega pojedine slavne ličnosti često skrivaju svoja prirodna izdanja, dok ih paparaci "love".

Šminkom možemo prekriti sve nepravilnosti, sakriti mane i istaći dobre strane lice, ali često se dešava i da velika količina šminke potpuno uništi nečiji izgled.

Ipak, čuvena holandska jutjuberka i šminkerka Niki de Jager je u svom videu šminkala popularnu pevačicu Adel, koja je nedavno na svom novom albumu pevala o svemu što je prošla u braku i životu.

Adel je u videu pokazala kako izgleda bez i sa šminkom.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Na Jutjubu poznata kao NikkieTutorials, holandska šminkerka nedavno je izvela pravo malo čudo na poznatoj pevačici.

Pevačica, koja je definitivno uspela da napravi transformaciju godine o kojoj se već mesecima priča, je u mini-videu odlučila da pokaže kako izgleda njeno lice bez šminke.

Adel je istakla pokrivnu moć šminke bez koje danas nijedna dama ne može.

Da bi sve bilo plastičnije i da bi se jasnije videla sva magija šminke, Niki je Adel našminkala samo jednu polovinu lica, a drugu ostavila sasvim bez mejkapa.

Adel pokazala kako izgleda njeno lice bez šminke.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Na tu prvu polovinu je prvo nanela podlogu, potom joj je naglasila obrve, koje Adel, kako kaže, i sama voli da oboji jer su prirodno blede.

Potom je Niki Adeline oči našminkala smoky eyes tehnikom dodajući crni ajlajner.

Nakon nekoliko završnih poteza i karmina, Adel se na kraju našalila i rekla da sa ovom polovičnom šminkom izgleda kao Džoker, ali u pozitivnom smislu.

Adel pokazala koliko šminka utiče na promenu izgleda.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kako se vama dopada ova transformacija?

Kako je Adel nekad izgledala pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Adel je smršala ćak 40 kilograma

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!