Larsa Pipen sada je konačni i zvanično bivša supruga NBA košarkaša Skotija Pipena s kojim je bila u braku od 1997. godine.

Larsa i Skoti su u braku  dobili 4 dece - Skotija Džuniora (21), Prestona (20), Džastina (17) i Sofiju (14), rastali su se pre tri godine. Sada, tačnije od 15. decembra 2021, zvanično su i razvedeni, prenose strani mediji, a košarkaška zvezda pristala je i da bivšoj plaća alimentaciju.

Naime, pošto su detalji njihovog dogovora postali javni, piše se da će par udruženim snagama i dalje da se stara o deci, tvrdi „Radar online". Pipen će bivšoj isplaćivati mesečno pozamašnu sumu novca za dvoje dece koja još nisu punoletna, ali cifra je ostala tajna.

Larsa i Skoti Pipen zvanično su se razveli 15. decembra
SMG / Zuma Press / Profimedia 

- Larsa i Skoti Pipen su sada razvedeni, mogu potvrditi. Sve je završeno 15. decembra 2021. godine. Razveli su se i brojna pitanja rešili sporazumno. Na prvom mestu im je da ostanu dobri roditelji,  stakao je advokat Dejvid Džej Glas.

Inače, Larsa je nedavno bila u fokusu zbog svog odnosa sa Kim Kardašijan, a strani mediji su pisali da se izoperisala kako bi ličila na svoju drugaricu. Iako se nekoliko puta našla na meti negativnih komentara zbog plastičnih operacija, Larsa od njih nije odustala.

Pisalo se kako se više ne druže zbog Kanjea Vesta, ali sudeći po najnovijim informacijama, „sve se vratilo na staro pošto je i taj brak poropao".

Nakon što je propao brak s košarkašem, Larsa i Kim su se udaljile iako su pre toga bile dobre prijateljice
printscreen/instagram 

"Iskreno, Kim i ja smo sada baš okej. Volim ih sve (članove porodice), nju i želim najlepše. Osećam da isto dobijam i zauzvrat", izjavila je, prenose strani mediji.

Dugo se šuškalo kako Larsa i košarkaš međusobno varalii, a Skoti nikada nije bio toliko medijski eksponiran kao njegova bivša supruga koju je najviše proslavilo blisko prijateljstvo s porodicom Kardašijan, posebno Kim.

Ipak, ljubav je pukla, a kako je sama Larsa otkrila krajem 2020. godine, Kim je odabrala uskoro bivšeg supruga Kanjea Vesta umesto prijateljice.

Šuškalo se da je Kim zbog Kanjea prestala da se druži s Larsom
Jvshvisions / iamKevinWong.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Kanje je bukvalno isprao mozak celoj porodici i uverio ih u nešto za što niti sama ne znam. Optužuje me da sam svakakva, ali uverenja sam kako on nije verovao nikome ko je blizak s Kim", izjavila je i dodala kako je sve počelo nakon što je blokirala njegove pozive u sitne noćne sate.

Ipak, Larsa danas tvrdi da su ona i Kim u dobrim odnosima.
printscreen/instagram 

"Kanje je bukvalno isprao mozak celoj porodici i uverio ih u nešto za što niti sama ne znam. Optužuje me da sam svakakva, ali uverenja sam kako on nije verovao nikome ko je blizak s Kim", izjavila je i dodala kako je sve počelo nakon što je blokirala njegove pozive u sitne noćne sate.

"Znao je da me zove u četiri, šest ujutro. Ja sam bila ta osoba koja ga je uvek slušala kada je imao svoje žute minute. Bila sam mu prva osoba koju će da nazove kada je imao nekih problema i pogledajte kako je to završilo."

Šuška se da Larsa ima nvogo dečka, iako zvanično nije potvrđeno
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ne znam ako bih ovo mogla da nazovem izdajom. Stvari su se dogodile i naš odnos je došao u neku ružnu i čudnu fazu. Nikada nisam mislila da bi tako nešto moglo da se dogodi... Zaista ih volim, imali smo probleme, ali neću biti nezrela. Ipak, ako se okome na mene, karma je ku*va", poručila je tada Larsa.

Ubrzo nakon toga spetljala se s mladim NBA igračem Malikom Bislijem koji je zbog nje ostavio suprugu i malo dete.

Zbog preljube trpela je uvrede žene koju je mladi košarkaš varao s Larsom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Larsa je u međuvremenu prekinula tu romansu, ali ne prestaje da se javno blati s Montanom koju je strašno pogodila suprugova izdaja. Naime, za Larsu je saznala iz novina, a zatim joj je košarkaš naredio da se iseli iz njihove kuće s detetom.

Ratovale su preko Instagrama, a Montana je Larsu nazvala "očajnicom", "preljubnicom" i "sponzorušom", a na kraju joj je poručila kako ne trebala da se više javno sramoti, jer svi dobro znaju da je bila sa svima.

Larsa je bila nešto umerenija, a tada je poručila i kako je košarkaš "jeftini bednik" zbog svega što je napravio i kako se poneo prema njoj koju je navodno samo dobro iskoristio.

Instagram Larsa se konačno razvela od NBA košarkaša

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!