Jedna od naših najuspešnijih manekenki, 31-godišnja Sofija Milošević svojom pojavom nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Gde god da se pojavi pleni pažnju, a od malih nogu korača modnim pistama. Njena specifična i senzualna lepota ostavila je trag u glamuroznom svetu mode.

Modne revije su se nizale, kampanje odvijale na različitim kontinentima, a ona se na samom vrhuncu svoje karijere odlučila da se posveti majčinstvu i pokrene sopstveni brend koji ide uzlaznom putanjom.

Manekenka trenutno uživa u ljubavi sa verenikom Lukom Jovićem, s kojim ima preslatkog sina Alekseja, a javnosti je nedavno objavila da je ponovo trudna.

sofija milosevic
Instagram 

U razgovoru za Story.hr otkrila je kako balansira majčinstvo, karijeru i partnera, kako reaguje kada druga žena "baci oko" na njenog verenika, oko čega se najčešće svađa s njim, kako se oseća što će po drugi put postati majka i u kakvom je odnosu s Georginom Rodrigez.

- Biti majka je za mene najlepša stvar na svetu i nikada u životu se nisam osećala srećnije i ispunjenije. Učim da vrednujem stvari drugačije i mogu vam reći da su mi se prioriteti potpuno promenili otkako je Aleksej došao na svet. Karijera mi je oduvek bila važna, tako da sam i u trudnoći radila, mislim da je ključ u dobroj organizaciji jer jedino tako uspevam da postignem sve, rekla je Sofija i otkrila kako podnosi drugu trudnoću.

- U prvoj trudnoći nisam imala apetit i dugo sam se borila s mučninama, pa se nisam skoro uopšte udebljala. Sada nemam tih problema, mogla bih da jedem po ceo dan, ali se srećom to se još uvek ne vidi toliko. Jako sam srećna i uzbuđena zbog proširenja porodice, iako to nismo planirali, ne mogu da kažem da nismo priželjkivali.

sofija milosevic
Instagram 

Njenu fotografiju nedavno je komentarisala Georgina Rodrigez, partenrka Kristijana Ronalda, a Sofija otkriva kakva je devojka čuvenog fudbalera.

- Georginu ne poznajem lično, povezale smo se preko zajedničke prijateljice i pratimo se na Instagramu, ali mi uvek pozitivni komentari žena imponuju. Georgina je predivna, jako prizemna i normalna, sviđa mi se sve što radi i jako cenim njen trud i ambiciju. Srećna sam kad vidim da se uspešne i ostvarene žene međusobno podržavaju, ni sama se ne libim da udelim kompliment i javno pohvalim kad mi se nešto sviđa, ispričala je Sofija.

Instagram, Screenshot/Instagram Sofija Milošević

Sofija i Luka uživaju u harmoničnoj vezi, ali ne krije da se ipak ponekad posvađaju.

- Mi se svađamo oko gluposti i sitnica, ali to nikada nije ozbiljno i ne preraste u veliku svađu jer ni on ni ja ne možemo da izdržimo da ne razgovaramo duže od pet minuta. Uglavnom oko društvenih igara, oboje smo užasno kompetitivni i jako loše gubimo tako da eto, neka bude to, rekla je manekenka.

sofija i luka
Print Screen / Instagram 

  Otkrila je i gde sebe vidi za pet godina.

- Sebe za pet godina vidim u srećnom braku, s dvoje, možda čak i troje dece, a što se tiče poslovnog života, volela bih da se moj brend nastavi da se razvija kao i do sada. Što se tiče neostvarenih želja, mislim da ih nemam, ali bih volela da se aktivnije bavim glumom jer je to bila moja najveća želja još od najranijeg detinjstva.

sofija milosevic
ATA Images/Antonio Ahel