Slavna manekenka i američki model Bela Hadid danas dominira modnim pistama i gotovo da nema revije koju nije radila. Iako se priča da je Beli mama "kupila karijeru", ona važi za jednu od najangažovanijih manekenki kada su svetski projekti u pitanju.

Na društvenim mrežama je veoma aktivna, a neretko se dešava da postavlja nove trendove, iako za neke od njih mislimo da su bizarni. Ipak, njoj to ide od ruke.

bela hadid
Riccardo Giordano / IPA / PA Images / Profimedia 

Bela nekada nije izgledala kao danas. Podvrgla se mnogobrojnim estetskim korekcijama, zbog kojih je među obožavateljima glavna polemika oko pitanja da li slavna manekenka zaista zaslužuje titulu "najlepše žene na svetu". Strani mediji navode da je Bela radila usta, nos, bradu, jagodice, mačje oči, kao i da redovno koristi botoks.

Ipak, nova promena koju Bela želi da napravi učinila je da i najverniji fanovi promene mišljenje. Manekenka je drastično skratila kosu i ofarbala je u jarko crvenu boju, što se mnogima nije dopalo.

Ipak, zbog pitanja da li da se ofarba u crvenu boju, pretpostavlja se da je reč o perici, ali da manekenka ima namere da napravi ovakvu frizuru.

Ova nijansa i frizura potpuno daju novu dimenziju njenom izgledu, pa svako ko se odluči da ponese "mokar izgled", treba da skupi mnogo hrabrosti, jer pored crvene nijanse, koja privlači mnogo pažnje, i dužina kose stavlja fokus na njeno lice.

bela hadid
Print Screen / Instagram 

Bela je danas i te kako uspešna, samo za 2020. godinu zaradila je oko 25 miliona dolara, gotovo da nema velikog brenda u čijim se kampanjama nije pojavila. Od Marka Džekobsa, preko Tomija Hilfingera, Ralfa Lorena, Balmejna, pa do Diora i mnogih drugih.

Belina mama je nosila nadimak "majka iz pakla" jer je branila Beli da jede koliko je želela, "jer Pariz i Milano vole mršave devojke", a ćerke nije podstrekivala na obrazovanje "jer je manekenstvo mnogo isplativije".

Kako se Bela Hadid menjala, pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram, Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Bela Hadid