Kako kažu, svaka moda ima svoje vreme. Zato su trenutno tanke obrve jedan od najomraženijih trendova, a ujedno su i dokaz da se moda iznova i iznova ponavlja. Sigurni smo da ne možete sebe ponovo da zamislite sa minimalnom debljinom svojih obrva, posebno ako i vi spadate u onu grupu devojaka koje su se u nekom trenutku života podvrgle trajnoj proceduri kada je reč o debljim i "savršenim" obrvama.

Hteli mi da tanke obrve ostanu u prošlosti ili ne, poznate dame nam savršeno diktiraju ovaj "stari-novi" trend, ponosno pokazujući kako ga one iznose. Priznajemo, na njima ne postoje greške kada su obrve u pitanju.

Predvodnicom ovih obrva slobodno možemo nazvati Belu Hadid, koja svoje obrve zapravo nikada nije ni menjala. Ostala je verna svom stilu, a sada joj se pridružuju i ostale poznate dame.

Bela Hadid
Instagram 

Ni Kameron Dijaz nije pala pod uticaj trenda debljih obrva koji vlada već nekoliko godina. Holivudska glumica takođe ima tanke obrve, ali ako njoj dobro stoje, ko kaže da moramo da ispratimo ovaj trend?

Kameron Dijaz
Profimedia 

Zvezda serije "Lude sedamdesete" i "Narandžasta je nova crna" obožava svoje tanke obrve. Američka glumica Laura Prepon prepoznatljiva je po svojoj dugoj crnoj kosi, a uz svoje lice ne bi mogla da zamisli drugačije obrve.

Laura Prepon
Profimedia 

Iako u poslednje vreme primećujemo da su obrve Šarliz Teron nešto bujnije u odnosu na njena prethodna izdanja, popularna glumica i dalje ima tanke obrve i moramo priznati da joj sasvim dobro stoje.

Sarliz Teron
Profimedia 

Bez obzira što pevačicu retko viđamo sa podignutim šiškama, Tejlor Svift je takođe verni fan tankih obrva. Osim toga, Tejlor ima poprilično svetle obrve koje uvek mora dopuniti blagom šminkom.

Tejlor Svift
Profimedia