JEDAN PROIZVOD JE DOVOLJAN ZA SAVRŠENE OBRVE: Istaknite prirodan izgled u par poteza

Saznajte kako da postignete savršen izgled obrva u svega nekoliko poteza uz pomoć jednog proizvoda.

Wanted! 

Kada govorimo o šminkerskom svetu, više nego ikada naglasak je stavljen na izgled obrva. Verujemo kako je to pored trenda i jedna od posledica korona krize i nošenja zaštitinih maski, budući da je jedno vreme područje oko očiju bilo jedino vidljivo na našem licu.

Trendovi u stilizovanju obrva neprestano se menjaju, pa smo tako nekada davno težili nestvarno tankim obrvama, da bi iste zamenile Instagram obrve, odnosno savršeno uokvirene, dok danas negujemo njihov prirodan izgled.

S druge strane, prirodan izgled obrva ne znači nužno da se trebamo odreći nege i oblikovanja. Naprotiv, poetna prirodnog looka je istaknuti ono što kod svojih obrva volimo te u svega nekoliko poteza kreirati njihov uredan izgled.

proizvod za savrsene obrve
Freepik 

Vremena u kojima ćete satima stajati ispred ogledala pokušavajući da iskreirate popularan izgled obrva daleko su iza nas, pa tako u svega nekoliko poteza možete stvoriti izgled koji će sigurno osvežiti vaše lice. U tome su se kao glavni saveznici istakli bezbojni gelovi za obrve, s kojima će svaka dlačica stajati na mestu.

savrsene obrve uz pomoc gela za obrve
printscreen/ youtube 

Reč je o gelovima koji uveliko podsećaju na maskare, a koji se koriste kako bi se obrve jednostavno uredno počešljale ili u stilu shaggy obrva. Takođe, ovaj proizvod idealan je za letnje dane jer toleriše znojenje i visoke temperature, pa možete biti sigurni da će baš sve ostati na svome mestu tokom čitavog dana.

proizvod za savrsene obrve
Wanted!, Freepik 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši