Savršene obrve su uvek u trendu, ali kada ih treba crtati svakoga dana iznova i iznova, to zna da postane još jedna dosadna i naporna obaveza koju nevoljno radimo.

Ipak, otkrili smo proizvod sa kojim popunjavanje obrva predstavlja pravi užitak!

Danas nam je stigao novi broj magazina Wanted! pa smo svi u redakciji pod posebnim uzbuđenjem! Nakon, konačno fizičkog, prelistavanja broja, prešli smo na isprobavanje poklona koji se dobija uz svaki kupljeni primerak magazina! 

Većina devojka u redakciji je odabrala broj koji kao poklon nudi kremasti bronzer, dok su dve Vanje ipak izabrale proizvod za obrve obzirom da su opterećene istima. Obzirom da vam sada piše jedna od njih, podeliću zajedničke prve utiske o ovom proizvodu. 

zelene oci i prirodne obrve
Freepik 

Naime reč je o pigmentu u prahu za popunjavanje obrva BrowArt brenda Aura.

Ovaj inovativni pigment u prahu je namenjem postizanju intenzivnijih i gušćih obrva na prirodan i sofisticiraniji način. Zahvaljujući tankom sunđerastom aplikatoru i finoj prozračnoj teksturi praha koja se lako blenduje, postižete efekat tanke linije/suptilniji izgled obrva ili izgled savršeno popunjenih i obojenih obrva.

Puder obrve su trend koji još uvek ne prolazi ali ako ne želite skup i trajniji tretman, onda je ovaj proizvod najbolja alternativa. Njen vrh sastoji se iz sunđera sa senkom pomoću kog ćete lako postići prirodan efekat i definisane punije obrve.

proizvod za puder obrve aura
screenshoot/aura.com 

Vanje definitivno odobravaju ovaj proizvod!

Prvi utisci su zaista fenomenalni! Prvenstveno nam se svidela boja, koju samo mi sa smeđim ka sivkastim dlačicama znamo koliko je teško pronaći.
Na prvu nam se aplikator učinio nepraktičnim, ali čim smo počele da nanosimo proizvod shvatile smo koliko smo pogrešile. Ovaj proizvod je spoj senke za obrve u četkici koji daje savršen prirodan i zaglađen izgled. Obzirom da nam je nijansa savršeno pogođena, popunjavanje obrva nam nije predstavljalo problem, već smo na brz i lak način došle do gušćih i precizno iscrtanih obrva koje liče na efekat tretmana puder obrva. 

Podsetimo, ovaj proizvod možete DOBITI NA POKLON kupovinom novog Wanted! magazina koji je od danas dostupan na svim kioscima!