Tromesečnik ovog puta donosi inspirativne i zanimljive priče ljudi iz sveta lepote, mode, društvenog aktivizma, biznisa, umetnosti, kulture i lokalne zajednice. Svaki od njih posebno doprinosi sferi u kojoj se ističe.

Otkrili smo kako je izgledao Elonov muzički i životni put; šta naši Olimpijci očekuju od Tokija; Za koliko novca bi Nucci, Boyana i Relja uradili određene stvari; koji su nadolazeći fashion trendovi za ovo leto; Kako je Generacija Z ubila modnu industriju; Kako se naše poznate influenserke Lea Stanković, Anastasija i Tarot Babe nose sa svojim dermatološkim problemima i kako žive Romi u Beogradu.

Naslovnu stranu krasi manekenka Sofija Đorđević, koja se našla ispred objektiva Dušana Petrovića gde su nam zajedno demonstrirali kako treba nositi Adidas Stan Smith patike napravljene od recikliranih materijala. U nestvarnom pejzažu Rezervata prirode Zasavica, Sofija je dočarala ideal savremene devojke koja u svom oblačenju primenjuje ekološke principe i spremna je da se vrati prirodi.

Ne zaboravite da vas uz svaki broj magazina Wanted očekuje i AURA poklon!

Dobrodošli u naše treće izdanje.