Magazin Wanted tu je da ruši stereotipe, društvene tabue i da prenese istinu o onome o čemu mnogi ćute. Što zbog straha, stida, ili zbog manjka samopouzdanja...

Prvim brojem smo dokazali da nove generacije žele život bez ulepšvanja - život kakav zaista jeste, bez filtera, spreman da se menja. Žele nove heroje, istinske. A u drugom broju, nastavljamo još jače, konkretnije...

Zavirili smo dublje u pukotine – društvene i ljudske. Otkrili smo nove autentične mlade heroje koji uprkos svim stereotipima, svojim glasom i delima pomeraju. Misli, reči i granice. 

I zato želimo da PRONAĐETE SNAGU. Da progovorite. Da se borite i iskažete stavove. Da se oslobodite svega što vas je sprečavalo da rastete i zaista rašire krila na putu da budete najbolje verzije sebe i zapravo zaista srećni.

"Pronađi snagu" je poruka za sve one žene koje se susreću ili su se nekada susrele sa bilo kojom vrstom nasilja. Psihičkog. Emocionalnog. Seksualnog. Fizičkog. Socijalnog.

Zato smo sa ljudima koji su sa nama radili na drugom broju magazina Wanted! pričali o bitnim temama i porukama u životu.

Pogledajte šta su neki hrabri ljudi imali da kažu na ovu temu: