Prvo regionalno tromesečno izdanje magazina Wanted! je u prodaji, a veliki odjek bio je odličan povod da glavna i odgovorna urednica našeg brenda Teodora Bogdanović gostuje u emisiji „Redakcija“ na „Kurir“ televiziji.

Tačno je da nam je situacija koja je usledila pandemijom virusa korona znatno otežala put ka ostvarenju našeg cilja, ali nije nas pobedila.

magazin-wanted-prvi-broj-teodora-bogdanovic-urednica-emisija-gostovanje
Foto: Matković & Vild 

„Najavili smo da će print izdanje biti kruna našeg brenda. S obzirom na to da se nalazimo u situaciji kada korona ne jenjava, nismo znali kako će to ispasti, ali smo punim snagama gurali ka tome i veoma sam srećna što danas imamo prilike da gledamo, prelistavamo i čitamo prvo regionalno izdanje magazina Wanted!“, rekla je Teodora i dodala:

„U printu je karakteristično to što smo težili da imamo jedinstvene, lokalne i verodostojne autore koji pišu o temama koje su danas u žiži javnosti, dok sa druge strane imamo potpuno drugačiji i inovativni dizajn koji se temelji na kreativnosti Wanted! redakcije“, rekla je glavna i odgovorna urednica.

Ovaj tekst je ujedno i zahvalnost svima vama koji ste u velikoj meri slali reči podrške na društvenim mrežama brenda Wanted!.

magazin-wanted-prvi-broj-teodora-bogdanovic-urednica-emisija-gostovanje
Foto: Matković & Vild 

„Sama naslovna strana, kao i ceo magazin, treba da govori da smo autentični. To je prva poruka koju smo želeli da prenesemo čitaocima i želeli smo da shvate da smo rešili da istupimo korak napred i predstavimo stvari iz našeg ugla. Imamo mnogo lica koja se pojavljuju u magazinu. To su neki novi ljudi, novi heroji o kojima se danas možda manje piše. Da li je to opravdano ili ne, to je već diskutabilno, ali ovakva devojka na naslovnoj strani nije česta pojava. Ona je prelepa i harizmantična devojka koja je odlučila da svoju životnu priču podeli sa nama i na taj način inspiriše mnoge“, rekla je Teodora a potom se osvrnula i na teme u štampanom izdanju:

„Imamo širok dijapazon tema. Želeli smo da obuhvatimo sve ono što je potrebno jednoj mladoj osobi kako bi sebe nadogradila. Imam veliku čast da kažem da su u magazinu, osim same redakcije, učestvovali i sjajni saradnici, eksterni autori, koji su prihvatili da rade na ovom projektu ne znajući kako će magazin izgledati. Radi se o 260 strana lokalnog sadržaja i ne mogu biti ponosnija. Ako nismo uspeli, onda sam sigurna da smo na pravom putu", istakla je Teodora Bogdanović.

Celu emisiju možete pogledati ovde: