Praktično. Moderno. Aktuelno. Realno. Konkretno. Lokalno. Smart. Simple. Nice. Useful. Important.

Sećate li se ovih reči? Prošlog meseca, njima smo vam predstavili šta je Wanted! i „upozorili“ vas da ih zapamtite.

Ko smo mi, čime se bavimo, šta ćemo vam ponuditi. Bili smo iskreni sa vama kada smo vam otkrili našu viziju i cilj.

Pre nešto manje od mesec dana, Wanted! je stigao na tržište kao novi regionalni brend, a ni tako kratko vreme ga nije omelo da stane u fokus javnosti.

Tim povodom, glavna i odgovorna urednica portala Teodora Bogdanović gostovala je u emisiji „Redakcija“ na Kurir televiziji. Naravno, i ovoga puta bio je cilj da dopremo do vas na potpuno drugačiji način.

„Zaista je mnogo energije, truda i velike kreative uloženo u ovaj projekat. Wanted! je digitalna platforma koja se bavi svim aktuelnostima današnjice, od poznatih ličnosti, modnih trendova, noviteta u svetu lepote, a posebnu pažnju smo posvetili lokalnoj zajednici. To nam je bilo važno jer smo želeli da pružimo podršku ljudima koji su danas možda sklonjeni sa strane, a mi želimo da budemo ti koji će pomerati granice i uraditi nešto revolucionarno u ovom trenutku“, započela je Teodora i dodala:

„Portal Wanted! je prvenstveno namenjen ženskoj populaciji ali se to odnosi na segmente koji zaista njoj i pripadaju. Međutim, sa druge strane možete pročitati femenološke tekstove, društveno odgovorne teme, koji su novi pokreti i trendovi koji se dešavaju u regionu ali i u svetu. Moram vam priznati da muškarci čine dobar deo naših čitalaca“, rekla je Teodora.

Za nas je ovo početak. Ako ste do sada stekli poverenje, onda nam verujte kada kažemo da vam spremamo još mnogo toga. Wanted! lanac biće zaokružen video formatima, podkastima ali i štampanim izdanjem. Do tada, nama je potrebno vaše strpljenje.

„Sigurno je da će Wanted! biti veliki brend i projekat. Naša glavna vizija i cilj je da budemo jedinstveni. To nije klasična poštapalica, već zaista jeste tako. Naši autori predstavljaju realne doživljaje koje dele sa svojim čitaocima.

Wanted! jeste portal iz prve ruke jer svi oni koji se nalaze iza tekstova, zajedno sa mnom, prenose realne utiske i mišljenja o proizvodima iz raznih sfera, ali i aktuelnim dešavanjima. To je bila naša misija. Želeli smo da stvorimo nešto što nije postojalo, nešto što je relevantno po svakom pitanju, ponekad i kritično, ali iskreno do srži.

Govorimo o svemu otvoreno. Ono što volimo - reći ćemo zašto, ono što nam se ne dopada - uz argumente objašnjavamo zašto je tako. Želimo da stvaramo pravu zajednicu“, rekla je Teodora Bogdanović.

Neka naši lični primeri budu vaša inspiracija. Možete sve, a Wanted! pruža ruku da vam olakša ostvarenje svih ciljeva.