Zato vam sa zadovoljstvom predstavljamo novo tromesečno štampano izdanje regionalnog magazina Wanted! sa Bioten poklonom.

Prvim brojem smo dokazali da su filteri i svaka vrsta ulepšavanja prošlost i da jedino što se kod nas ceni jeste istina i hrabrost. Zbog toga ovaj broj predstavlja nove individualace koji svašta imaju da kažu. O modi. Lepoti. Aktivizmu i društvenim problemima. O stvarima o kojima se ćuti. Lokalnom. Biznisu i uspesima. I naravno, novim umetničkim pokretima.

Otkrili smo i one koje hrabro stoje u životu baš kao i na našoj naslovnoj strani, i svojim primerom poručuju da možete. Da PRONAĐETE SNAGU. Imate slobodu i pravo na novi početak. Jer i ove tri devojke su bile ubeđene da ih niko ne čuje dok su svašta trpele – od porodice, partnera ili društva.

Pozvali smo više od trideset devojaka koje još uvek nisu bile spremne da govore. Zbog srama ili novih batina. Psihičkih, fizičkih ili emocionalnih. Ali baš zbog toga što su verovale da njihov glas niko ne može verodostojno da prenese, rešili smo da ih uverimo u suprotno.

Jer smo jedni od vas. Jer razbijamo stavove koji seku društvo. Jer vas podržavamo i bodrimo. Jer verujemo da je svaka od naših tema Wanted!