Mladi muzičar Mihajlo Veruović Vojaž ističe da mu je porodica, odnosno majka koja je medicinski radnik na prvom mestu. On je otkrio da skuplja novac kako bi svojoj majci kupio nekretninu.

- Velika, neostvarena želja je da mami sagradim kuću, počeo sam da skupljam novac. Druga želja je da svet dovedemo na Balkan, jer smo muzički bili pod maskom mi sa Balkana, mislim da je sada drugačje vreme došlo. Pored mene još dosta kolega sprema inostranu karijeru, rekao je Vojaž.

Raskid sa Anđelom Ignjatović Breskvicom privukao je veliku pažnju medija, a Vojaž je progovorio i na tu temu.

- Imao sam preko 60 nastupa ovo leto, radio sam svako veče, sam sam otkako se desio raskid. Ne planiram da se bilo kome posvetim u skorije vreme. Nije to posledica razočarenja nego ambicije, zaključio je Mihajlo.

vojaz
pritnscreen/youtube 

Podsetimo, Mihajlo je nakon raskida priznao da je plakao, ali da ljubavi prema Anđeli više nema.

- Ne verujem da traje ljubav više... Sigurno da traje poštovanje, jer to je osoba sa kojom sam proveo skoro tri godine svog života, tako da ona ima neizmerno poštovanje sa moje strane, ali ljubav mislim da se ohladila. U stvari, ne mislim, znam, rekao je Mihajlo za Telegraf.

- Kada bih počeo da komentarišem to, možda ne bih ispao kao neki preveliki muškarac, ne znam ni ja šta se očekuje od mene. Naravno da je bilo suza, bio sam zaljubljen jako, to samo čovek bez empatije i bez duše ne bi pustio suzu koja označava nešto što se završilo. Ljudski je pustiti suzu - dodao je.

Youtube Vojaž i Breskvica