Od kad su se pojavili na sceni, mladi bivši par i muzički dvojac Mihajlo Veruović Vojaž i Anđela Ignjatović Breskvica, dospeli su u centar zbivanja, a njihov raskid i dalje je aktuelna tema.

Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija javnosti kao Breskvica, objavila je dugo očekivanu pesmu "Srećan put", (Bon Vojaž) u kojoj je, kako je sama rekla, kroz tekst objasnila razloge raskida i razloge zbog kojih se nije oglašavala u medijima. Vojaž se, očigledno osetio prozvanim, pa je u toku prethodne noći uključio live na Instagramu i prokomentarisao pesmu svoje bivše devojke.

"Dobra je pesma, samo puno stvari koje nisu tačne, kao na primer da sam varao to nisam radio nikada u životu i ostale stvari koje se pominju u pesmi nisu rađene... to je marketinški trik, ali svakako pesma lepo zvuči, samo ti neki detalji nisu tačni", poručio je Vojaž.

vojaz o breskvicinoj pesmi
ATA Images/Antonio Ahel 

Anđela Ignjatović nakon više od šest meseci medijske tišine prvi intervju je dala za "Blic" i progovorila o raskidu i pesmi "Srećan put" sa kojom je želela da stavi tačku na priče i povezivanja sa Mihajlom Veruovićem Vojažom.

"Ova pesma je moj odgovor na svako pitanje koje su svi postavljali u prethodnih par meseci. Stavljena je tačka na našu vezu. Sve koje interesuje o tome, mogu da poslušaju u pesmi o čemu se radi", odgovorila je jasno Breskvica.

breskvica i vojaz
ATA Images/Antonio Ahel