Pevačića Anđela Ignjatović poznatija javnosti kao Breskvica objavila je dugo očekivanu pesmu "Srećan put", a sada je otkrila koliko je srećna i zahvalna na uspehu pesme koji je do sada postigla, kao i kolegama koje su je podržale.

Podsetimo, Vojaž je ranije govorio o raskidu, dok se Anđela na tu temu sve do sada nije oglašavala. To je prvi put učinil kroz svoju novom pesmom i spotom, za koju mnogi sumnjaju da je posvećena njenom bivšem dečku Vojažu.

Breskvica je sada sve sumnje i potvrdila.

"Ova pesma je moj odgovor na svako pitanje koje su svi postavljali u ovih par meseci koliko sam ćutala. Tako da, da, jeste na neki način tačka. Jednostavno sve što svakoga zanima o tome može da čuje u pesmi i to je prosto moj odgovor", rekla je Anđela za Blic o spekulacijijama o raskidu.

breskvica u novom spotu za pesmu srecan put
Youtube 

Zbog njene ćutnje mnogi su pevačicu krivili za raskid. I pored toga što je veoma mlada, a njena i Mihajlova veza je bila pod budnim okom javnosti, Anđelu nisu pogađali naslovi u novinama, kao ni komentari javnosti.

"Generalno mi nikada nije bio problem da se nosim sa komentarima bilo to od publike ili medija. Pročitam i zaboravim na to za 2 minuta", rekla je Anđela i dodala da su joj laži u medijima smešne.

"Bude mi zanimljivo šta sve ljudi mogu da izmisle, koliko su maštoviti i kreativni", rekla je Breskvica o natpisima u medijima.

vojaz
ATA Images/Antonio Ahel 

Kao i što sada mnogi smatraju da je Breskvica poslednjom pesmom samo iskoristila priliku za svoj marketing, tako je bilo i kada je izašla poslednja pesma "Beli grad" pre čijeg izlaska je ovaj mladi par raskinuo. Breskvica je demantovala navode koje je većina javnosti imala da koriste raskid zarad više pregleda na Youtube-u.

"To nije tačno, nije mi ni smetalo što se to pričalo jer sam pretpostavila da hoće. Verovatno je ljudima bio šok i nisu očekivala, a i sada generalno šta god da se uradi može da se smatra marketinškim trikom. Prosto ta pesma je izašla jer je menadžment tako odlučio i ja sam se složila sa tim", iskreno je ispričala Breskvica.

Mlada pevačica se osvrnula i na trending u kom se trenutno njena nalazi pesma.

"Konkurencija je izuzetno jaka. Iznenadila sam se kada sam videla da sam prva", priznala je Anđela.

Youtube Vojaž i Breskvica

Iskoristila je priliku da i ona prokomentariše Vojaževe nove pesme.

"Čula sam i skroz su kul. Nije moj fazon koji ja slušam, ali svakom želim sreću u onom što radi, tako i njemu", rekla je mlada pevačica.

Kada je reč o budućim planovima, Breskvica je otkrila da još uvek ne planira da počne sa nastupima jer smatra da joj nedostaje još par njenih solo pesama za takav vid javnog nastupa.