Poslednjih nekoliko meseci, Vojaž je neiscrpan izvor novih informacija koje su zanimljive medijima

Najpre se dugo po medijima pričalo o njegovom raskidu sa Anđelom Ignjatović Breskvicom, potom o novim pesmama koje je su oboje izbacili istoga dana, a naravno i o herojskom činu kada je spasio devojku od samoubistva na Brankovom mostu.

Izgleda da je sada, par meseci kasnije od vesti da je mladi dvojac raskinuo vezu, vreme da svako krene svojim putem. Tim pravcem je prva krenula Breskvica, koja je viđena sa osam godina starijim novim dečkom dok su čekali u redu za hranu.

Ipak, ni Vojaž nije tugovao previše za bivšom ljubavi, po svemu sudeći. Kako se nagađa, njemu je za oko zapala lepa manekenka Staša Ćalović, inače dobra drugarica Une Čolić.

vojaz o staci calovic
pritnscreen/youtube 

Obzirom da se međusobno prate na Instagramu, fanovi su prvenstveno primetili da se ovo dvoje mladih i popularnih ljudi sve češće lajkuje, a potom je prvi konkretan crv sumnje, da njih dvoje gaje simpatije jedno prema drugo, bio kada su objavili gotovo identične fotografije u nekoliko minuta iz istog prestoničkog kafića.

Obzirom da je Staša mlada, lepa i uspešna manekenka crne kose i nestvarno plavo-zelenih očiju, mnoge nimalo ne čudi što se baš Vojažu dopala,  a to je muzičar sada i dokazao u intervjuu za "Telegraf" kada je na pitanje kako bi izgledala njegova lepša polovina odgovorio:

- Fizički ne znam, nemam određeni ukus. Iskreno, to mi je nevažno, a možda se to i vidi po meni, ne brinem toliko o svom fizičkom izgledu (smeh). Dosta mi je važnije da devojka bude iskrena, da sa mnom može da priča o raznim temama. Ja sam komunikativna osoba i volim osobe koje su isto takve i sa kojima mogu da delim zajedničke teme i vrednosti kojima raspolažemo - rekao je reper, a potom na insisitranje novinara da izdvoji barem nešto što mu je privlačno kod fizičkog izgleda, reper istakao:

- Nije kao da previše biram fizički izgled. Ma iskreno, lažem sad (smeh). U poslednje vreme, možda zato što sam mlad, jako mi je zanimljivo kada neko ima plave oči. Plave i zelene oči. Volim da nekoga gledam u oči, a kada je nešto drugačije, šarenoliko, bude još zanimljivije - zaključio je Vojaž i tako naveo na nove, detaljnije sumnje da simpatije gaji baš prema Staši.

U galeriji ispod pogledajte kako Staša izgleda: 

screenshoot/instagram Staša Ćalović izgled