Kao bomba je odjeknula vest da  Anđela Ignjatović Breskvica ima novog dečka i da je prebolela bivšeg dečka Mihaja Veruovića Vojaža, nakon što je on sinoć u lajvu komentarisao njenu novu pesmu.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak Breskvice koja u javnosti razmenjuje nežnosti sa novim dečkom i ljubi ga sve vreme dok stoje u redu jednog fast food-a.

Dok čekaju u redu, Anđela grli i ljubi, još uvek javnosti nepoznatog,dečka, a ceo klip ispraćen je njenom novom pesmom "Srećan put". U galeriji u nastavku teksta pogledajte kako izgleda Brekvicin novi dečko:

screenshoot/tiktok Breskvica sa novim dečkom

Podsetimo, publika je Vojaža i Breskvicu upoznala kao najidealniji ljubavni par, međutim nakon nekog vremena su raskinuli vezu, te su i započeli samostalne karijere. Izgleda da su oboje zaista preboleli kraj njihove ljubavi i krenuli dalje. 

Breksvicina pesma "Srećan put", (Bon Vojaž) podigla je veliku prašinu, u kojoj je, kako je sama rekla, kroz tekst objasnila razloge raskida i razloge zbog kojih se nije oglašavala u medijima. Vojaž se, očigledno osetio prozvanim, pa je u toku prethodne noći uključio lajvu na Instagramu i prokomentarisao pesmu svoje bivše devojke.

"Dobra je pesma, samo puno stvari koje nisu tačne, kao na primer da sam varao to nisam radio nikada u životu i ostale stvari koje se pominju u pesmi nisu rađene... to je marketinški trik, ali svakako pesma lepo zvuči, samo ti neki detalji nisu tačni", poručio je Vojaž.

vojaz
ATA Images/Antonio Ahel