Vojaž i Breskvica bili su jedan od najpopularnijih parova na domaćoj sceni, a onda je usledio raskid. Mesecima se nisu oglašavali po tom pitanju, iako su se "bockali" na mrežama.

A onda se desilo ono što niko nije očekivap - Anđela je izbacila prvu solo pesmu istog dana kada i Mihajlo, a zbog svega što se spominje, više je nego jasno da je numera upravo o Vojažu.

Nedavno je uslikana i sa novim dečkom, te se sve vreme čekalo šta će Mihajlo reći povodom cele situacije.

breskvica ima novog decka
Youtube 

- Sa Breskvicom se neću pomiriti, to je gotova priča, svemu dođe kraj pa i tome. Sad sam fokusiran na svoj život, na studije i muzičku karijeru koju sam započeo. Nisam očekivao da će fanovi to tako teško podneti, ali sad su se navikli jer je prošlo više od pola godine. Pretpostavljam da je njena nova pesma meni posvećena, mislim da se naša publika nije podelila i želim joj puno sreće - rekao je on na pitanje o pomirenju sa nekadašnjom devojkom.

A da li je on uplovio u novu romansu, budući i da su ga spajali sa brojnim lepoticama sa javne scene, među kojima je i Tijana Milentijević, otkrio je u emisiji:

- Nisam u vezi sa Stašom Ćalović. Mediji su dosta pisali i povezivali me sa Tijanom Milentijević, Milicom Pavlović ali to nije tačno. Nemam devojku, potpuno sam slobodan i ne bih krio to. Nisam osoba koja karijeru gradi na osnovu veza i skandala, muzika mi je na prvom mestu - zaključio je.

Youtube Vojaž i Breskvica

Sada ostaje da vidimo da li je ovo zaista kraj Breskvica-Vojaž drame, ili će nas u budućnosti sačekati još neko iznenađenje.