Samo par dana nakon što je izbacila svoju prvu solo pesmu "Srećan put", kao bomba je odjeknula vest da Breskvica ima i novog dečka.

Sve je otkriveno na društvenim mrežama kada je počeo da kruži snimak na kom Anđela ljubi drugog momka dok čekaju u redu za hranu. 

Mnogi su bili znatiželjni ko je njen izabranik, a sada je otkriveno da se radi o izvesnom Nikoli S. koji je od pevačice stariji 8 godina i koji navodno radi u policiji i član je Interventne jedinice.

breksvica ima novog momka
screenshoot/tiktok 

Nikola radi i u jednom batajničkom novootvorenom klubu kao obezbeđenje, navodi izvor blizak paru za IDJ.

Podsetimo, Anđela Ignjatović Breskvica je bila u trogodišnoj vezi sa treperom Mihajlom Veruovićem Vojažom. Pre nekoliko meseci su raskinuli, a Breskvica je nedavno u jednom intervjuu otkrila da ona i Vojaž nisu ostali u kontaktu nakon raskida.

- Nismo ostali prijatelji. Ne čujemo se, nema potrebe. Nema zle krvi, sa srećom, sve top, ali mislim da nema potrebe za bilo kakvim kontaktom - izjavila je Breskvica.

breskvica je otkrila da sa mihajlom vojazem nije prijatelj
printscreen/youtube 

Ipak, da nije baš da nema "zle krve" potvrdilo se i spotom za pesmu "Srećan put" koja obiluje simbolikom, na stranu teksta koji otkriva šta se sve dešavalo u njihovoj vezi.

Anđela je bivšem poručila "bon voyage", a kako stvari stoje, očigledno je da je nastavila dalje i da uživa u novoj ljubavi. Ukoliko ste propustili kako izgleda Breskvičin novi izabranik pogledajte u galeriji ispod:

screenshoot/tiktok Breskvica sa novim dečkom