Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, za rkatko vreme postala je jedna od najpopularnijih pevačica na domaćoj sceni.

Iako se najpre probila duetima sa Vojažem, nakon više nego dramatičnog raskida, kao i skrivenih "prepucavanja" po mrežama, konačno je nedavno izbacila novu pesmu "Srećan put" u kome je još jednom prozvala svog bivšeg, i zahvaljujući kojoj je došla u sam vrh trendinga kako u Srbiji, tako i u regionu.

Zahvaljujući ogromnoj popularnosti, ne čudi što njeni obožavatelji žele da saznaju sve o njoj, a čak su je nedavno i uhvatili sa novim momkom dok su bili u redu za hranu.

Anđela, koja je rodom iz Borče ne živi više u porodičnom domu, već u stanu u centru prestonice, a još uvek nije poznato da li tu živi sa novim dečkom ili sama.

breskvica sa novim deckom
screenshoot/tiktok 

Ipak, njene nekadašnje komšije otvoreno su progovorile za Kurir o tome kakva je Breskvica van svetla reflektora.

Osoblje koje radi u obližnjoj benziskoj pumpi otkrilo je da Breskvica često toči gorivo kod njih, da je uvek nasmejana i učtiva.

Ignjatovićeva često posećuje svoje roditelje, ali zbog posla kojim se bavi, objasnili da je odlučila da se preseli.

breskvica je odlucila da se preseli iz porodicnog doma
Youtube 

Anđelina drugarica iz vrtića je ispričala kakva je ona bila kao devojčica.

Anđela i ja smo išle zajedno u vrtić, živi tu blizu mene. Uvek je bila povučena devojka. Nakon što smo prešle u više razrede slabo smo se viđale, pa nismo imale puno prilika da pričamo. Znam da ne živi u kući svojih roditelja, nedavno se odselila.

Momak iz obližnje prodavnice je rekao da Breskvica ne živi sa roditeljima i da je od tada nešto ređe viđa, te da više vremena provodi u gradu.

U njenu porodičnu kuću u Borči, dolazio je svojevremeno i Vojaž. Nekadašnji par naročito u ovom kraju broji mnogo fanova, pa su u prodavnici često znali da se slikaju sa obožavaocima.

breskvica i vojaz
ATA Images/Antonio Ahel 

Sada im je, kažu komšije, krivo što je ta veza "pukla", ali ipak podržavaju novi izbor pevačice. Ukoliko ste propustili kako je Breskvica izgledala u detinjstvu, pre slave i popularnosti, pogledajte to u galeriji ispod:

ask.fm/AndjelaIgnjatovic379 Breskvica, fotografije iz detinjstva