Obzirom da je od raskida veze mladog dvojca sada zaista prošlo dosta vremena, toliko da je svako spreman da krene svojim putem, kao što je to učinila i Breskvica, mnogi se pitanju zašto isto ne uradi i Vojaž.

Breskvica koja je nedavno viđena sa osam godina starijim novim dečkom se fotografijom u strasnom zagrljaju i pohvalila svojim izabranikom.

breskvica sa novim deckom
screenshoot/instagram 

Ipak, i posle spekulacija da se Vojažu dopada mlada manekenka Staša, on je sada u intervjuu pričao da li ima vremena za privatan život i hoće li se tome posvetiti sada kada završava turneju.

Nemam konkretno toliko vremena za privatan život, fokusiraću se na fakultet, imam par ispita koje treba da dam sada u septembru, to mi je prioritet, ali imam jedan film u kom treba da igram, projekata u kojima treba da učestvujem i spremamo američku turneju. Ne smem da pričam o filmu, ovo je nešto novo, nešto što će pomeriti granice filmske industrije, ozbiljni ljudi stoje iza toga, ozbiljan kapital, produkcija, tako da mislim da će biti sjajno– rekao je on za "24sedam", pa dodao:

vojaz
ATA Images/Antonio Ahel 

Iskreno, mislim da ne bih trebalo da se involviram u tako nešto, ako ne mogu da dam 100 posto sebe i svog vremena, mislim da ne treba ni da započinjem ni da negujem jer je nezahvalno prema toj osobi.

Reper Mihajlo Veruović Vojaž se osvrnuo na incidente koji se dešavaju na nastupima njegovih kolega, kao što je bio slučaj na Bubinom i Džalinom zbog čega im je zabranjen ulazak u Srbiju, te otkrio kako gleda na tu situaciju.

To je sada malo škakljivo pitanje jer je dosta stvari tu upleteno. Ja sam protiv svakog vida nasilja, a da se tako nešto ne bi dogodilo mora i publika da bude odgovorna, kao i sami izvođači i produkcija koja se bavi tim nastupom– rekao je Vojaž, pa priznao zašto je njemu bilo lakše da ne "poleti u nebesa":

vojaz
screenshoot/instagram 

Mislim da je vrlo jednostavno ostati normalan, to se vuče od kuće i ako imaš svoj karakter, stav i vaspitanje pre nego što uđeš u ovaj posao, onda možeš da ostaneš normalan u svemu tome. Ja ne vidim tu slavu, glamur, sjaj, novac kao nešto što dolazi kao uspeh koji smo napravili, to ne može da utiče na mene jer imam dobar temelj pre svega. Ja nazdravljam vodom, nikada nisam pio, pušio niti se drogirao, volim da mi je trezna glava i da svesno razmišljam o svemu jer je to jedini način da donesem prave odluke.