Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica sve je popularnija, a nedavno je izašla i njena nova pesma "Srećan put". Novi projekat mnogi su protumačili kao njenu želju da objasni raskid sa pevačem Vojažem, a sada se našla u središtu novog skandala.

Naime, pevač Stefan Dimitrijević Leon ostvario je saradnju sa Breskvicom na pesmi "Sama", a onda se desilo nešto što nisu mogli da očekuju.

Naime, singl je, kako pišu mediji, procureo u javnost, navodno greškom Anđelinog tima, a onda je pevačica rešila da demantuje priču, pod izgovorom da je to sve šala.

- Videla sam da mi svi šaljete moju pesmu koju je neko izbacio na Jutjub. Ta pesma je čisto zezanje i nikada nije bilo planirano da se izbaci. Ne planiram da se bavim tom vrstom muzike.

Jedva čekam da čujete kakvu muziku vam zapravo spremam - napisala je ona, što je posebno iznerviralo Leona koji je na njoj vredno radio mesecima, prenose mediji.

- Pre svega, želim da kažem da ne radim muziku iz zezanja.

Svoj posao shvatam veoma ozbiljno i profesionalno, tako da, pesma "Sama" koja je procurela, ne greškom naše produkcijske kuće, nije bila šala, nego ozbiljna stvar koja je pravljena za nju, što se može čuti i po tekstu koji smo radili Čaplja i ja - započinje priču Leon i otkriva kako je uopšte došlo do njihove saradnje:

Youtube Breskvica

- Anđela nas je kontaktirala preko našeg tekstopisca Luke Čapkunovića, želeći da joj odradimo pesmu. Oduševila se projektom, zatim je odmah i snimila.

Molila nas je da čuvamo pesmu, što smo i uradili. Priča se rastezala nekoliko meseci, dok do pre dva dana nismo videli njenu objavu na Instagram profilu, gde je objasnila kako je projekat "Sama", koji smo radili za nju, ništa osim jednog zezanja - otkriva pevač za portal "Srbija Danas".

Leon ističe da je to veoma neprofesionalno sa njene strane i da za pesmu nije platila, iako je snimila.

- Hteo sam da joj izađem u susret, pristao sam da joj sačuvam pesmu par meseci. Breskvica mi nije ništa platila za to. Hteo sam čak i da joj poklonim singl, ali je ispala veoma neprofesionalna.

Ovo je bio ozbiljan projekat naše ekipe iz. Krivo nam je sto je sve propalo, znajući da smo pesmu čuvali mesecima. Mnoge ozbiljne zvezde pokušavale su da dopru do pesme i uzmu je za sebe, mi smo ostali lojalni, kao što i jesmo, čuvali smo projekat samo za nju, da bi na kraju ispalo da je ovo sve "zezanje".

Još jednom kažem, krivo nam je za propali projekat, ali poštovanje nam je najbitnije i zbog toga ne želimo da prelazimo tako lako preko ovakvih stvari - izneo je Stefan Dimitrijević Leon.