Veliki broj slavnih ličnosti koji sarađuje sa poznatim brendom ovog vikenda boravio je u Veneciji, kako bi prisustvovali modnom spektaklu na Trgu Svetog Marka gde je organizovana modna manifestacija kakva do sada nije viđena, pa tako i gošća spektakla Ema Vejmut u društvu sa jednim od njenih najboljih prijatelja - Alesandrom Egerom.

Alesandro, koji je inače rođen u Beogradu, podelio je na Instagramu fotografiju sa Emom, a oboje su mamili poglede u svojim efektnim modnim kombinacijama.

Dok je Ema, inače supruga markiza od Bata Kjolina Tina, blistala u crnom korsetu i midi suknji punoj tila i čipke, 29-godišnji model opredelio se za ultra efektan komad koji je razbio svu monotoniju - crvenu kožnu jaknu.

alesandro eger i ema vejmut
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, ovaj zgodni maneken i influenser je jedan od popularnijih muškarca u Italiji, a pored toga što je veoma angažovan na svom primarnom poslu - kao model, on svoj put polako utabava i u glumačkom svetu. Vest da je dobio ulogu u nadolazećem filmskog hitu "House of Gucci". oduševila je mnoge. Ipak, mladi Alesandro je i pre toga imao je manje uloge u nekoliko ostvarenja, a još kao tinejdžer glumio je u seriji "The Band".

Jednom prilikom otkrio je da je otišao od kuće još sa 17 godina kako bi ostvario svoje snove, a u tom periodu radio je i kao vozač pevačice Glorije Gejnor. Modelingom je počeo da se bavi u 21. godini kada mu se desila neverovatna, gotovo filmska scena, u radnji brenda Versaće.

"Manekenstvo je stiglo mnogo kasnje, tek kad sam imao 21 godinu. Neki mesec nakon snimanja u Rimu gde smo snimali “Medico in famiglia” čuvenu seriju gde glumi i Milena Vukotić uz Lina Banfja. Vratio sam se u Milano i tražio posao. Ušao sam u Versaće i pitao sam da li im treba konobar, prodavac bilo šta, i to je čuo kasting direktor. Bilo je kao u filmovima, on je stajao iza mene i samo mi je rekao: "Dođi ti sa mnom", izmerio me i sutradan sam već sedeo sa Donatelom Versaće. Tako je počelo sve, bilo je jako zanimljivo da sam onda rešio da malo ostavim glumu. Bilo je potrebno mnogo truda, mnogo treninga, dijeta i audicija. Ali od malih nogu, šta god da počnem, trudim se da osvojim zlato, i za to zlato sam se uvek borio i mislim da mi je upravo to donelo dobre rezultate. Najviše se ceni trud, da ustaneš, da zoveš ljude, održavaš kontakte, agencije... Da pokažeš svima koliko to želiš", ispričao je svojevremeno za Blic.

alesandro eger
screenshoot/instagram 

Mnogi ga pamte po dečaku sa Kinder čokoladice, čiji je postao zaštitni lik, a na kojoj je i dan danas. Alesandro se još kao dete preselio u Italiju iz Beograda, a svojim korenima se uvek rado vraćao.

"Pre Italije sam živeo na Banovom brdu, gde mi još žive drugovi iz kraja, sa kojima sam i dalje u kontaktu. Takođe, tu sam uvek dolazio do 13. godine, a onda su me škola i posao malo odaljili, ali čim sam imao priliku, uvek sam dolazio. Jednostavno, to je deo moje krvi. Imao sam oko dve ili tri godine, baka je živela na relaciji Italija - Srbija, te smo išli autobusom od jedne do druge zemlje", istakao je Alesandro prošle godine.

Srpski maneken sa Banovog brda Alesandro Eger
screenshoot/instagram 

Iako mnoge žene uzdišu za njim, zgodni Alesandro je već nekoliko godina zauzet i uživa u ljubavi sa manekenkom Madalinom Doroftei koja sija neverovatnom lepotom. Poznati par provodi dosta vremena zajedno, a tome svedoče i česta objavljivanja zajedničkih fotografija na Instagramu koje možete pogledati u galeriji:

screenshoot/instagram Alesandro Eger i Madalina Doroftei