Ovih dana u Venciji borave mnoga poznata imena, a povod je bila revija italijanskog brenda "Dolce & Gabbana" koja je održana u nedelju.

Dženifer Lopez, Kiti Spenser, Kortni Kardašijan, Dodža Ket, Bibi Reksa... samo su neke od slavnih dama koje su prisusvovale modnom spektaklu, a svojom pojavom pažnju je privukla američka reperka Dodža Ket.

Poznata po svom neobičnom stilu odevanja, mnoge je iznenadila kada se pojavila u uskoj plavoj elegantnoj D&G haljini kojom je dominirao cvetni print. 

Za razliku od revije kada je imala platinasto plavu kosu, Dodža se ovaj put pojavila sa crnom kosom, zbog čega mnogi na prvi pogled nisu mogli da je prepoznaju. U elegantnoj haljini izgledala je kao prava dama, što je dodatno zbunilo mnoge, jer je Dodža poznata po nešto drugačijem stilu odevanja.

dodza ket u veneciji
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Haljina ukrašena karnerima istakla je pevačicinu figuru, te joj je stajala kao salivena.

Celu kombinaciju zaokružila je modnim dodacima brenda Dolce & Gabbana - šarenom tašnicom i crvenim sandalama sa tankim kaiščićima koje su bile ukrašene velikm cvetom, a njen look koji je privukao pažnju, pogledajte u galeriji u nastavku teksa:

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, M. Angeles Salvador/MEGA / The Mega Agency / Profimedia Dodža Ket u Veneciji