Nemačka manekenka Hajdi Klum bila je jedna od glavnih zvezda modne revije Dolce & Gabbana u Veneciji, gde je oduzimala dah svojom pojavom, kada se pojavila u pratnji svog 17 godina mlađeg supruga Toma Kaulica.

48-godišnja Hajdi zablistala je u svetlucavoj haljini s prozirnim detaljima i velikim prorezom, čime je osigurala da svi pogledi budu upereni samo u nju. Ona i Tom pažnju su plenili čim su sišli s broda koji ih je dovezao na događanje i kročili na crveni tepih.

Slavna manekenka i mužičar venčali su se 2019. godine, dva meseca nakon što su se verili i pre toga dve godine bili u vezi, a iako su mnogi sumnjali u njihovu ljubav zbog velike razlike u godinama, oni se i dalje vole kao i prvog dana.

hajdi klum i tom kulic u veneciji
Ciao Pix / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Hajdi inače iza sebe ima dva propala braka i niz neuspelih veza. Tako je sa stilistom Rikom Pipinom u braku bila od 1997. do 2002. godine, nakon čega je započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dete.

Ipak, par je ubrzo prekinuo, a devojčicu Leni Hajdi je rodila već kada je upoznala muzičara Sila.

Sil i Hajdi verili su se 2004. godine, a venčali su se godinu kasnije u Meksiku. Pevač je priznao Leni kao svoju ćerku, a manekenka i dandanas insistira na tome da je on otac njenog prvog deteta, što najbolje govori o tome kako se Flavio nije nimalo iskazao u toj ulozi.

Zajedno su dobili još troje dece, a razveli su se 2014. godine.

screenshoot/instagram Hajdi Klum i Leni Klum

Nakon razvoda manekenka je rame za plakanje pronašla u svom telohranitelju Martinu Kristenu, s kojim je bila u vezi dve godine, a zatim je ljubila trgovca umetninama Vita Šnabela, s kojim je prekinula 2017.

Ni Tomu ovo nije prvi brak, pre Hajdi bio je dve godine oženjen za još jednu nemačku manekenku, Riju Samerfild.