Jedan od najuglednijih filmskih festivala, prestižni Venecijanski filmski festival ove godine otvara Almodovarov film 'Parallel Mothers' s Penelope Kruz u glavnoj ulozi.

Zanosna glumica iza sebe ima već brojne uloge u filmovima Pedra Almodovara i važi za njegovu dugogodišnju muzu. Stigavši na ovogodišnji Filmski festival u Veneciji, zanosna lepotica španskog porekla oduševila je elegantnim izdanjem.

Klasično krojen komplet koji je uključivao kratku suknju i sako bele boje Penelope je sparila s običnom belom majicom, dajući tako celoj kombinaciji vrlo šik prizvuk.

penelope kruz stil u veneciji
Newspress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Stajling je zaokružila otvorenim belim sandalama s štiklom, kao i belom torbicom sa zlatim lancem za nošenje na ramenu. Belu kombinaciju razigrao je karirani uzorak u plavoj boji na unutrašnjoj strani sakoa.

Penelope je pokazala odličan način na koji vrlo klasičnu kombinaciju prilagoditi modnim trendovima te kako modnim dodacima umanjiti dozu elegancije i postići vrlo šik stajling nosiv u različitim prilikama.

Osim odličnom kombinacijom, Penelope je oduševila besprekornom figurom koja nikome nije promakla.

Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Newspress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Penelope i Havijer sa decom

Glumica se nedavno vratila s letovanja koje je provela u društvu supruga Havijera Bardema na ostrvu Monte Argentario u Toskani, a bajkovit odmor na Tirenskom moru sigurno je pridoneo njenom lepom i preplanulom izgledu.