Kada je u pitanju mlada pevačica Zoi, inače sestričina pop zvezde Nataše Bekvalac, navikli smo da uvek bude drugačija. Iako joj je kosa, pored tetovaža, bila jedan od zaštitnih znakova s kojim je uvek volela da ekperimentiše sa bojama, ovoga puta jedna od omiljenih mlađih pevačica odlučila se da pokaže i kako to izgleda kada se ošiša na dosta kraću frizuru.

Naime, pevačica se na svom Instagram profilu pohvalila novom i više nego urbanom tzv "vučiji rez" frizurom koja je sve iznenadila.

Obzirom da je ova frizura predviđena samo za hrabre, urbane, autentične devojke koje vole da se izdvoje u masi, ne čudi nas što se Zoi upravo za nju odlučila.

zoi nova frizura
screenshoot/instagram 

Koliko je popularna ova frizura govori i podatak da hešteg #wolfcut na TikToku premašuje 108 miliona pregleda, a na Pinterestu je pretraga za njom povećana za 75%. 

Zaštitni znak ove frizure je puno volumena pri korenu kose koji opada do krajeva kose. Ključ ove frizure je u tome da izgledate pomalo "žestoko" kako bi svom stilu dalu notu ležernosti i opuštenosti, što Zoi ovom promenom zaista jeste učinila.

Ova frizura dospela je na vrh svetske liste najtraženijih nakon što ju je globalno popularna pevačka zvezda Bili Ajliš prvi put ponela. Ova mlada zvezda još jednom je dokazala koliki uticaj ima u svetu.

zoi nova frizura
screenshoot/instagram 

Zoi je na fotogorafiji pozirala u crnim biciklističkim helankama, beloj majici i šarenoj jakni, a koliko joj se nova frizura uklapa u stil govore i komentari koji su se ređali munjevitom brzinom.

Isto popularna mlada pevačica Angelina nije mogla da sakrije oduševljenje promenom i fotografiju je prokomentarisala rečima "Jako si dobra malena."

Naravno bilo je i onih kojima se nije svidela nova Zoina frizura, ali u dosta manjem broju od onih koji su pisali komentare poput "Vrh", "Kida", "Toi hvala ti na ovome", "Najslađa na svetu".

Koliko je zadovoljna promenom frizure i šiškama govori i činjenica da se nije obazirala na negativne komentare "Reci mi samo da je ovo perika.", "O Bože frizure", "Užas", već je odgovarala samo na pozitivne koji su delili njeno mišljenje.

Ostaje nam da vidimo da li će se Zoi pokazati kao prava trendseterka na Balkanu, baš kao što je i Bili Ajliš u svetu.

zoi
screenshoot/ instagram