Svi su uživali i lepo se proveli, ali na vama ostaje da očistite ceo stan ili kuću. To nije nimalo zanimljivo, ali uz kvalitetan uređaj koji će uraditi posao za vas, posao postaje zabava, bar donekle.

Ne stresiraj se oko nereda

Hrana je jedan od najbitnijih elemenata dobro organizovane žurke, ako je ona dobra, gosti će biti zadovoljni, a ako su gosti srećni onda ćete i vi biti dok usisavate mrvice sa poda, ali samo ako imate Samsung Bespoke Jet usisivač, jer je to uređaj koji savršeno usisava podove i tepihe, ali takođe može brisati parket i laminat uz pomoć nadograđenog Spray Spinning Sweeper nastavka i dvostrukih rotirajućih mokrih jastučića.

Odlična karakteristika ovog usisivača je i tenk za vodu od 150 mililitara koji se lako održava, a time osigurava praktičnije korisničko iskustvo za ručno prskanje vode prilikom čišćenja, kao i potpuno očišćene podne površine. Pored svih performansi, još jedna od prednosti jeste i sam izgled uređaja. Ako je lep, osećaj dok čistite će biti opuštajući, može se pronaći u 3 boje - ponoćno plavoj, maglovito beloj i drveno zelenoj, a kako teži samo 1,44 kilograma, dovoljno je lagan za manevrisanje i čišćenje cele kuće.

Očistite podove, a i vazduh

Žurka je prošla, a pored prljavih podova ostao je i zagušljiv vazduh. Često se fokusiramo samo na jedan aspekt unapređenja doma dok zapostavljamo sve ostale. Moramo voditi računa i o onome što možemo, ali i o onome što ne možemo da vidimo.

Baš zbog toga je važno da usisivač, pored toga što u sebe uvlači svu prljavštinu pred kojom se nađe, može da se pohvali ispuštanjem samo čistog vazduha i stvaranja zdravijeg okruženja, a baš takav je Samsung Jet jer poseduje višeslojni sistem filtracije od 99,999 posto. Zdravijem vazduhu za sve ukućane doprineće i All-in-One Clean Station postolje, koje može automatski isprazniti svoju posudu za smeće bez ispuštanja sitnih čestica prašine, a sve zahvaljujući Air Pulse tehnologiji.

Samsung Bespoke
Promo 

Izdržljiv i uklopljiv u svaki dom

Kako vam usisavanje ne bi dosadilo, možete i eksperimentisati sa jezicima jer Bespoke Jet ima praktičan LCD digitalni ekran s podrškom za 28 jezika koji vam daje sve potrebne informacije, uključujući i postavke za nivoe usisavanja kao i preostalo vreme baterije. Takođe pruža informacije o svim problemima – začepljenje, zaglavljeni predmeti u četkici ili nedostajući filteri, te daje uputstva koja će pomoći u rešavanju problema.

Uprkos svojim funkcijama visokih specifikacija, Bespoke Jet™ sadrži bateriju velikog kapaciteta. Može raditi do sat vremena , a kada to vreme istekne, možete jednostavno zameniti rezervnu bateriju kako bi produžili vreme čišćenja do dva sata. Dodatno, omogućuje da štapni usisivač zadrži 70 posto svojih izvornih performansi tokom, i do 500 ciklusa. Takođe, elegantni Bespoke Jet bežični usisivač dizajniran je tako da se savršeno uklapa u svaki dom.

Sada, kada imate praktične savete kako da nekada dosadan posao pretvorite u zabavu, nemojte čekati sledeću kućnu žurku kako biste kupili uređaj, već se spremite unapred i pogledajte šta se još nudi neverovatni Samsung Bespoke Jet POGLEDAJTE OVDE.