Naime, gde god da idite od sada sa sobom uvek možete poneti najnovije Samsung dostignuće - The Freestyle, prenosivi projektor za emitovanje sadržaja u hodu. Bilo da je reč o putovanju, odlasku kod rodbine ili prijatelja The Freestyle je lako prenosiv i ne zahteva nikakvu vrstu pričvršćivanja. Ono što je sjajno jeste i to da ga možete podesiti tako da se koristi pod bilo kojim uglom, a vaše je samo da se prepustite uživanju u najboljem kvalitetu slike gde god da se nalazite.

Visoko-kvalitetan video sadržaj bilo gde

The Freestyle kombinuje mogućnosti ne samo projektora, već i pametnog zvučnika, kao i ambijentalnog osvetljenja u jedan lako prenosiv uređaj. Težak je svega 830 grama, a za razliku od konvencionalnih projektora njegovo postolje omogućava rotaciju do 180 stepeni pružajući korisnicima prikaz visoko-kvalitetnog video sadržaja bilo gde – na stolovima, podovima, na zidu ili čak na plafonu.

The Freestyle projektor
Promo 

Projektor The Freestyle dolazi i s brojnim opcijama za kvalitet reprodukcije poput automatskog izjednačavanja i niveliranja koje pokreću vodeće tehnologije u industriji. Ove opcije omogućavaju uređaju da automatski prilagodi svoj ekran za bilo koju površinu, pod bilo kojim uglom za savršeno proporcionalni prikaz, tako da ne morate da brinete da li će vaš projektor moći da se prilagodi mestu na koje ste se uputili. Pored toga, opcija automatskog fokusa pruža kristalno čisti prikaz na svim površinama i pod svim uglovima do 100 inča veličine. Ali to nije sve, jer The Freestyle donosi i dvostruki pasivni radijator koji omogućuje čist i dublji bas bez distorzije, kao i širenje zvuka od 360 stepeni za zvučno iskustvo visokog kvaliteta, tako da ćete bez sumnje imati utisak da ste u pravom bioskopu.

Što se tiče napajanja, The Freestyle je kompatibilan s eksternim baterijama koje podržavaju USB-PD kao i 50W/20V output ili više. Zbog toga korisnici mogu da ga ponesu sa sobom i koriste u hodu, na putovanju ili kampovanju. The Freestyle je i prvi prenosivi ekran u svetu koji može biti spojen na utičnicu za svetlo bez potrebe za dodatnim kablovima, uz tradicionalno spajanje na zidni utikač za struju.

Ako ste ljubitelj ambijentalne atmosfere, obradovaće vas infromacija da The Freestyle možete iskoristiti i za stvaranje svetlosnih efekata zahvaljujući ambijentalnom načinu rada i prozirnom poklopcu sočiva. Pored toga, Freestyle je moguće iskoristiti i kao svojevrsni pametni zvučnik koji analizira muziku i prema dobijenim rezultatima stvara vizuelne efekte koji se projektuju.

Samsung prokejtor
Promo 

Ipak, to nije sve kada je reč o ovom fenomenalnom prenosivom projektu. Naime, The Freestyle donosi podršku i za Smart TV opcije koje su dostupne na Samsung pametnim televizorima, uključujući streaming usluge, mirroring, kao i mogućnosti emitovanja sadržaja kompatibilnih sa Android i iOS pametnim telefonima. Zbog toga je The Freestyle prvi projektor na svetu koji su sertifikovali veliki globalni OTT partneri za vrhunsko iskustvo gledanja sadržaja, a ujedno je i prvi projektor koji donosi glasovno upravljanje na velike udaljenosti sa mogućnošću izbora sopstvenog glasovnog asistenta.

I zato, ne zaboravite da nabavite ovaj sjajni prenosivi The Freestyle projektor koji će definitvno vaš idealan saputnik u novim putovanjima i avanturama.