Praznici se bliže, a vi još uvek niste pronašli idealan poklon za svoju voljenu osobu? Nikakav problem. Sigurni smo da ćete na internetu pronaći brojna last minute rešenja, ali ako zaista želite da nekog iznenadite i oduševite, imamo više nego sjajan predlog - HONOR MagicBook X 15 laptop, koji je odnedavno dostupan i korisnicama u Srbiji.

Pomislite samo na sve one sjajne praznične filmove koje možete odgledati sa svojom voljenom osobom, ušuškani u krevetu, uz toplu čokoladu… Idealno, ako nas pitate. Ali to nije sve!

HONOR MagicBook X 15 laptop
Promo 

Moramo da napomenemo da HONOR MagicBook X 15 nije samo još jedan laptop koji će biti podoban samo za gledanje filmova i serija i eventualno neke društvene mreže. Naprotiv. Zahvaljujući sjajnim perfomansama on je ne samo pouzdan “poslovni partner” već i vaša nova desna ruka u svemu što radite.

Opremljen je Intel Core procesorom 10. generacije, kao i dvokanalnom memorijom koja poboljšava brzinu prenosa do 50 odsto u poređenju sa jednokanalnom, što omogućava korisnicima da lakše i efikasno obrađuju složene zadatke, ali i 2x2 MIMO dizajnom sa dvostrukom Wi-Fi antenom za bolji prijem signala i velikim ventilatorom.

HONOR MagicBook X 15 laptop
Promo 

HONOR MagicBook X 15 pruža unapređene performanse u premijum ultratankom aluminijumskom kućištu, a u verzijama sa 16GB i 8GB DDR4 dvokanalne RAM memorije i jednim od najbržih uređaja za skladištenje od 256GB / 512GB, PCIe NVMe SSD, korisnici mogu da uživaju u većoj brzini prilikom obrade multimedijalnih fajlova, uređivanja fotografija i video zapisa ili igranja igrica sa prijateljima, što je samo još jedan plus zašto ovim modelom treba da nagradite sebe ili svoje najmilije tokom praznika.

HONOR MagicBook X 15 laptop
Promo 

Za one kojima je grafika "number one" kada je reč o laptopovima, moramo napomenuti da HONOR MagicBook X 15 ima zadivljujuć 15-inčni Eye Comfort HONOR FullView ekran sa ultratankim okvirima od 5,3mm sa tri strane i odnosom ekrana i tela od 87 odsto, što pruža impresivno iskustvo gledanja i vrhunski kvalitet slike, pogotovo ako sate provodite pred ekranom.

Takođe, pregrevanje je stvar prošlosti za šta su se pobrinuo napredni i veliki kuler koji postiže do 38 odsto veći protok vazduha i omogućava efikasnu distribuciju toplote za održavanje temperature kojom se može upravljati čak i tokom dugih perioda upotrebe.

HONOR MagicBook X 15 laptop
Promo 

Veoma bitnu stavku predstavlja i baterija od 42Wh, što znači da ćete moći da uživate u skoro 8 sati gledanja video sadržaja u 1080p rezoluciji ili skoro 8 sati pregledavanja veb stranica sa jednim punjenjem do kraja. Dakle, bez brige možete da se opustite i prepustite maratonu božićnih filmova - idealno za one lenje vikende, kada nam se ama baš ništa ne radi. A za one koji su stalno u pokretu, novi brzi punjač od 65W, težak samo 200g, može da napuni uređaj do 70% za samo 60 minuta, a sve ovo samo je još jedan plus zbog čega baš HONOR MagicBook X 15 treba da bude na vašoj listi želja.

HONOR MagicBook X 15 laptop
Promo 

Počev od ponedeljka 13. decembra, dostupan je kod partnera po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 79.990 rsd, što je više nego sjajan odnos cene i kvaliteta, te ne časite časa, iznenadite nekog i učinite mu ove praznike najlepšim do sada.