Koliko puta vam se desilo da ste u gradu, žurite na bitan sastanak, a baterija vam je gotovo na izmaku?

Bukvalno gledate kako se na vaše oči odbrojavaju procenti - 5, 4, 3, 2, 1... battery low i onda, očekivano - CRN EKRAN.

Još ako na sve to niste poneli punjač, scenario je jasan: sledi "žickanje" punjača na poslu, u kafiću, a potom i molba virtuelnim bogovima da vam se telefon za što kraće vreme napuni dovoljno da može da izdrži sve vaše potrebe. Zamorno, znamo, ali se dešava.

Uostalom, sigurni smo da ne biste želeli ni da vam se telefon isključi baš na putu do dejta sa devojkom ili dečkom koji vam se dopadaju, kao što je iskusio momak u snimku u nastaku:

Jedino nismo sigurni da li mu je Nataša oprostila što je ostao bez baterije, a toliko se trudio da je nađe. Da se ne bismo vraćali u staro doba i poruke slali “dimnim signalima”, možda je trenutak da razmislite o apgrejdovanju na nešto bolje. A kad kažemo bolje, mislimo mnogo bolje!

Pazite sad ovo:

• Veliki i otporniji ekran i to od 6.8 inča
• Full HD
• Trostruka kamera sa automatskim prepoznavanjem scene
• Velika memorija
• Moderan dizajn

Wiko PowerU telefoni
Promo 

I to po ceni manjoj od 200 evra! U pitanju su Power U modeli Wiko telefona, i ne, ne šalimo se!

Samo zamislite da možete bez problema da igrate igrice do mile volje i gledate omiljene klipove i filmove bez bojazni da ćete ostati bez baterije. I onda – prijatno iznenađenje: nakon 5 sati gledanja filmova, vama je je ostalo još 73 posto baterije.

Ili, pak želite da pratite prenos utakmice, uz doživljaj kao da ste na tribinama?

I to je moguće upravo zahvaljujući Panda izdržljivom staklu i maksimizovanom ekranu uz koji ćete imati širi pogled i verujte nam, potpuno drugačije iskustvo. Dodajte na listu i full HD i jasno vam je da ne pričamo napamet.

Wiko PowerU telefoni
Promo 

Za instagramere, influensere, foto - entuzijaste tu su 3 kamere – glavna sa 13 MP i sinhronizuje se sa sočivom od 2 MP kako biste pravili najbolje fotke i sačuvali svoje uspomene na najbolji način.

A ukoliko vam je bitan i dizajn telefona, a ne performanse, koje, morate priznati, za sad zvuče baš dobro, bitno je da znate da Power U dolazi u 3 moderne nijanse - Carbone Blue, Midnight Blue i Mint.

Wiko PowerU telefoni
Promo 

Tu je i Google Assistent, otključavanje otiskom prsta, prepoznavanje lica i memorija koja će omogućiti da imate dovoljno mesta za sve vaše bitne uspomene.

Najbitnije, pre nego što pomislite da je u pitanju samo šarena laža, bitno je da znate da kompanija Wiko slavi 10 godina postojanja, što znači da I te kako stoje iza svojih proizvoda i trude se da budu ne samo prate vodeće trendove, već i da budu budućnost mobilnog dizajna i performansi koje zaslužujete.

I na kraju, što bi se reklo – give it a shot! Verujte nam, uz Power U nećete se pokajati!