Pevačica i influenserka Dejana Erić pobedila je u jednom od najzanimljivijih Ig izazova ove godine. Velike regionalna "bitka" za lajkove proteklih nekoliko sedmica odvijala se na Instagram profilima 12 influenserki iz regiona, a po četirii devojke iz Srbije, BiH i Hrvatske učestvovale su su u ovoj bici, koja je finale imao u Splitu, gde su se devojke okupile na druženju u hotelu Cvita.

"Došao je kraj ovom predivnom putovanju i druženju i nismo ljepše mogli da završimo. Pogled na ceo Split, čiju lepotu snimci i fotografije ne mogu dočarati. Ovo zaista nije bilo takmičenje, već jedno predivno druženje, s mnogo smeha, lepih razgovora, zabave i dobrog provoda", kaže Dejana, koja je, kao i ostale devojke, u svojim objavama na Instagramu predstavila najbolje beauty gedžete na tržištu i prirodnu kozmetiku.

Baš nju su fanovi nagradili sa najviše lajkova i tamo joj zahvalili za korisne recenzije, ali i za popuste za kupovinu najboljih beauty gedžeta na tržištu.

Vojska Instagram pratilaca iz regije imala je priliku da upozna: Geneo Personal, premium uređaj za čišćenje, piling i oksigenaciju, Tripollar STOP, premium anti-aging uređaj koji smanjuje pojavu sitnih linija i bora, povećava proizvodnju kolagena i kožu čini zategnutijom, čvršćom i obnovljenom; Rox’n’Roll Jade roller za lice, koji smanjuje crvenilo na licu i umiruje kožu; SmoothSkin Pure IPL uređaj za uklanjanje dlačica..., kao i prirodnu kozmetiku Lavera. Ovi, ali i mnogobrojne brendove koje na naše tržište dovodi ROX Beauty. Svi proizvodi mogu se kupiti na ROX Beauty webshopu ili, kad vas put nanese u zagreb, u njihovoj prodavnici u Ilici 54.
Tokom cele bitke, sa influenserkama se družila i poznata voditeljak Iva Šulentić.

U nastavku pogledajte kako je bilo na završnom druženju u Splitu.

Promo ROX Beauty Battle