KAKAV JE OVO NOVI TREND? One su stilizovane, a njihovi partneri našminkani i obučeni kao nezreli dečaci

Neka nova moda vlada Holivudom...

Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan Foks je pre nekoliko meseci iznenadila je javnost odabirom novog partnera. Nakon razvoda od Brajana Ostina Grina s kojim ima troje dece, jedna od najatraktivnijih glumica u Holivudu našla se u zagrljaju nekoliko godina mlađeg repera Mašina Gana Kelija pored kojeg je ponovno zablistala.

34-ogodišnjakinja se tako sređuje više nego ikad, ne skida osmeh s lica, dok mnogi se i dalje podsmevaju njihovim zajedničkim fotografijama zbog činjenice da reper više izgleda kao njen sin nego partner.

Naime, dok Megan blista u krpicama koje bi mnoge žene rado pozajmile iz njenog ormara, reper ima prilično neobičan modni izražaj, a da ne govorimo da često farba kosu u neke šarene nijanse ili nosi kikice. Ništa drugačije nije bilo nedavno kada je par izašao na večeru s pevačicom Avril Lavinj i njenim dečkom, muzičarem Mudom Sanom.

RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mud San, pravim imenom Derek Rajan Smit, ima 34 godine, zelenu kosu i stil koji takođe pripada nekom zaigranom tinejdžeru. Avril, doduše jeste rok princeza, a i dalje izgleda puno ozbiljnije od svog dragog, iako je starija samo dvi godine.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ne smemo zaboraviti ni bračni par Biber, Hejli i Džastina, u kojem je ona uvek savršeno sređena za romantične sastanke na kojima su često, dok on često za večere odabire široke i šarene trenrke, široke majice s medvedićima koji su zaštitni znak njegovog modnog brenda i slično, a ne zaboravimo i vunene kape i dresove.

Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Još jedan par koji se dobro uklapa u ovu priču svakako su Kortni Kardašijan i bubnjar Travis Barker, a čini se kako je 41-ogodišnja zvezda prigrlila mlađani stil svog novog partnera pa je tako nedavno iznenadila odabirom majice s prostim natpisima za večeru u jednom ekskluzivnom restoranu. To zaista nije stil majke troje dece koja je poznata po golišavosti, ali onoj koja ne prelazi granice dobrog ukusa, za razliku od njenih sestara.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Još jedan potencijalni novi par na zvezdanom nebu, Majli  Sajrus i njen kolega Jungblud mogli bi komotno na ovaj spisak, jer on fura identični imidž kao i njegovi prijatelji Mašin Gan i Mud San, a osim toga, voli i da se šminka.

GIO/BONI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pevač Hari Stajl ide korak dalje za razliku od svojih kolega pa obožava on nosi haljine, a trenutno je u vezi s deset godina starijom glumicom Olivijom Vajld koja takođe voli da nosi haljine pa ko zna... Možda jednom pozajmi nešto iz njenog ormara! 

ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Više fotografija pogledajte u galeriji:

Kevin Winter / AFP / Profimedia, Kevin Mazur / AFP / Profimedia Novi trend u Holivudu