Novak Đoković prošao je u finale Vimbldona, a kako to obično biva nakon svake njegove pobede, internet je preplavljen različitim mimovima i šalama. 

No, jedna je posebno privukla pažnju jer je u pitanju prozivka supruge njegovog brata Đorđa, Saške Veselinov

Sašku Veselinov, ženu Novakovog brata, prozvali su novim mimom.
Instagram 

Na njoj Nole izgleda kao da plače, te su korisnici Instagrama iskoristili fotografiju da dodaju opis da je on tužan dok njegova snaja Saška Đoković troši njegov novac.

Mnogi su prozvali Sašku preko mima sa Novakom.
instagram/saskaveselinov 

U opisu fotogrfaije stoji: "Kad Saška Đoletova provuče karticu". Ovim su se korisnici društvene mreže Instagram našalili na Saškin račun, ali im ni ona nije ostala dužna.

"Kad jedna kartica blokira, čekam da mi Novak pošalje drugu", napisala je voditeljka koja je udata za teniserovog najmlađeg brata Đorđa Đokovića i koja mu je rodila i sina.

Podsetimo, Saška i Đorđe venčali su se u septembru prošle godine, a u martu ove dobili su sina kojem su dali ime Aleksandar.

Saška Veselinov udala se za Đorđa prošle godine.
kurir 

Pre udaje za Đorđa, lepa plavuša bila je više nego uspešna voditeljka, a sada se posvetila privatnom biznisu.

Saška Veselinov bila je uspešna voditeljka.
printscreen/instagram 

Naime, ona je pokrenula modni brend koji je za kratko vreme postao veoma popularan, dok je Đorđe direktor jednog teniskog turnira u Bosni i Hercegovini i pored toga takđe ima privatan biznis.

Bonus video:

Saška Veselinov pleše na svom vjenčanju instagram/whoisilija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!